Miksei se ikinä puhu deodorantista?

Koska.



Tätä ei voi laittaa loppuneisiin kun se ei ikinä lopu. Enkä vaan muista kirjoittaa siitä. Ostin kristalli-deon Saksasta 2013 kun olin vaihdossa ja alkuun sen käyttö vain jäi. Sitten käytin hetken Garnierin dödöä minkä jälkeen herkistyin niin pahasti, että tämä ja pari Rexonan roll-onia on ainoat mitä kainalot kestää kutiamatta.

Tämä siis kastellaan ja pyöritellään puhtaissa kainaloissa ja sit ei haista. Tai välillä haistaan kyllä, mutta noin arkielämässä ei. Tässä ei todellakaan ole muuta kestolupausta kuin, että kestää yli vuoden tarkoittaen puikkoa. Hajuttomana pitää noin vuorokauden ja välillä huomaan etenkin stressihien haisevan läpi. Mutta en kyllä vaihtaisi tavalliseen enää. Rexona on vain satunnaisena reissukaverina.


Kesällä kun koko muukin kroppa hikoaa, deon kaverina toimii vanha kunnon vauvantalkki jota levittelen vähän sinne tänne.

Ihan deottomana en uskaltaisi kulkea, mutta normaalisti peseytyvä ihminen harvoin haisee niin pahalle kuin mitä esimerkikis tupakointi omaan nenääni.

Muita kivideojen ystäviä?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie