Marraskuun vähennykset

Taas on sen aika.


Ämpäri on taas kohtuullisen täynnä. Heti huomaa kun talvi tulee ja iho tarvii litrakaupalla kosteusvoidetta.



Aikalähelle sitä litraa näillä pöniköillä pääseekin. Lemon juice & glycerine Puuvilla vartalovoide ja Lime & Jogurtti In-shower vartalovoide pääsee molemmat uusittavien listalle. In-shower ei yksinään riitä mutta on hyvä apu ja Puuvilla on todellakin kuivalle iholle hyvä, paksu voide.
Yves Rocher Blackberries lotion oli perus Yvesin voide, kevyt ja kivan tuoksuinen.
Käsivoiteita loppui peräti neljä. Yves Rocher Cacao, Spicy Vanilla ja Arnica Cold Weather Balm, tuubit meni päivävoiteina ja purkki yövoiteena. Ihan hyviä mutta en ostaisi lisää kun parempiakin on.
Essence smile :) you are pretty! oli hyvä keskipaksu voide jossa on ihana hedelmäinen tuoksu. Oli välillä yö- ja välillä päivävoiteena.


Cutrin CareISM Shampoo oli samaa peruskauraa kuin muut Cutrinin shampoot. Varmaan ostan lisää kunhan WinterISM loppuu noin kolmen muun shampoon jälkeen.
Herbina Syväpuhdistava Shampoon paras puoli on ihana karviaisen tuoksu. Puhdistaakin ihan riittävän paljon kuivaa ja vähän muotoiltua tukkaa, ainakin kun hetken muhittelee päässä.
Schwarzkopf Bonacure Moisture Kick on vesipohjaisten hiuksiin jätettävien hoitoaineiden parhaita. Nyt talveksi vaihdoin öljypohjaisiin. Ostaisin lisää mutta kokeilen löytää suomalaisen vaihtoehdon välillä.


Vichy Idealia päivävoide oli oikein mukava vaaleanpunainen voide. Riitti päivävoiteena itselleni vaikka onkin normaali/sekaiholle ja itsellä on kuiva iho. Mietin jo apteekissa käydessä täysikokoisen ostoa mutta kun en silloin muistanu, että oliko mulla kuivan vai normaalin ihon purkki.
Neutrogena Visibly clear correct & perfect complexion scrub oli maailman tylsin kuorinta. Kuori kyllä ihan hyvin mutta kun ei tuoksu, ei väriä eikä tunnetta.
Garnier  Pure 3in1 wash, scrub+mask käytin alkuun lähinnä kuorintana, satunnaisesti naamiona mutta liian tuju iholleni niin lopulla kuorin kroppaa. Haisee liian vahvasti, että tykkäisin.
Oriflame Essentials Tropical Fruits Exfoliating Gel & Mask oli vähän hämmentävä kombo. Geelimäinen kuorinta ei oo yleensäkään mun lemppariasia mutta tää ei tehny mitään. Käytin loppuun kropalla. Naamiosta luulin ensin, että olisi kuoriva/puhdistava kun mitään muuta kuin "kaikille ihotyypeille" mutta incissä onkin lähinnä teollisia kosteuttavia aineita. Tää pitäis huuhdella vedellä pois 10min jälkeen, mutta on niin rasvainen/voidemainen, että ei meinaa lähteä naamasta.


Yves Rocher PureCalmille kasvopyyhkeet oli mukavan pehmeitä ja miedon tuoksuisia, pyyhkivät swatchit ja vesiliukoisen silmämeikin hyvin.
Oriflame The One colour impact cream eye shadow, sävy Rose Gold, ei vaan mulla toiminu vaikka kuinka yritin tykätä. Ei pysynyt siistinä luomilla ja en keksinyt millä siveltimellä olisin laittanut niin sormilla laitoin mutta en tykännyt jäljestä.
Essence All that greys smokey eye pencil jäi mysteeriksi. Paksu tussikärki ja epätasaisen jauheinen väri oli smokeyn sijaan panda.
Max Factor Wild shadow pencil menee roskiin koska "lyijy" irtosi kynästä. Plus sininen, etenkään tämän sävyisenä vaan ei oo miun väri.


Lumene Wild Rose huulikiillot on ikivanhoja ja joutavat roskiin kun kyseisiä huulikiiltoja on uudistettu kohta puolenkymmentä kertaa näiden pakkausten jälkeen.
Essencen Hidden Stories Rose in Wonderland näyttää paljon isommalta kuin onkaan, vain 4ml joten kului nopeasti. Kirkas kimalteleva peruskiilto. Tätä ei saa lisää, mutta vastaavia Essencen LE huulikiiltoja on vielä jemmassa jokunen.
Yves Rocher huulikiilto x oli myös kevyt peruskiilto.
Koulun huulirasva oli näitä perusvalkoisia mainoshuulirasvoja, käytin yöhuulirasvana. Paksu ja jäi huulille valkoisena ja näkyi vielä aamullakin.
Baby lips Pink Punch oli todella pigmenttinen huulirasva, kostetustehot vaan on olemattomat.

Tämmösiä taas tällä kertaa. Joulukuussa teen parikin reissua porukoille, joten kosmetiikkaa kuluu eri tavalla kun reissuvarustuksella mennään mutta katsellaan mitä sitten loppuu. Huomenna saa aukasta joulukalenterin ja jos ehdin, niin ihan ensimmäisistä luukuista voi tulla juttua jo lauantaina.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie