Kiireinen talvilomaviikko

 Tai opettajana mullahan ei ole lomia vaan vapaajaksoja ja tällä viikolla olen vietellyt niistä vuoden ensimmäistä.


Aloitin vapaan 5.30. herätyksellä lauantaiaamuna ja suuntasin Tampereelle, missä Virkistyslomat - Nasylomat ry piti ensin hallituksen kokousta ja sitten lomaohjaajien ja hallituslaisten koulutusta. Virkistyslomat järjestää naisille ja perheille tuettuja lomia ja lomien haku on auki nettisivuilla.


Illalla oli aika veikeä tunnelma ikkunasta katsoessa kun oli lunta ja aurinko paistoi ja lapset leikki puistossa ja kello oli kuitenkin jo kuusi.


Päivällistä söimme Tillikassa missä jätin perinteisen pyttipannun tällä kertaa väliin. Mutta oli hyvää ruokaa ja etenkin jälkiruuan creme brulee oli erittäin herkullinen.


Sunnuntaiaamuna suuntasimme Helin kanssa Vapriikkiin ja Manserock-näyttelyyn.


Vapriikissa menikin muutama tunti kivasti kun kävimme katsomassa jokaisen näyttelyn.


Itse tykkään aina luonnontieteellisistä museoista ja Heli taas löysi tuttuja pelejä Pelimuseosta.


Tulin kotiin sunnuntaina ja maanantaiaamun aloitin etäkokouksella, minkä jälkeen siirryin Oodiin ensin lounaalle, sitten yläkertaan lukemaan ja lähtiessä vielä Oodin kanelipullalle.


Bonuspisteillä oli kertynyt yksi käyttämätön bonusyö, jonka päivät alkoivat tulla vastaan, joten pidin pienen staycationin Original Sokos Hotel Vaakunassa maanantaista tiistaihin. Kävin vähän ostoksilla ja vaan löhösin hotellihuoneessa.

Tiistaiaamuna kävin kasvohoidossa Kauneuskeskus Fenixissä. Kasvohoidon teki opiskelija mutta jos ei olisi ohjaaja välillä käynyt tilannetta tarkastamassa ja ei olisi oltu opiskelijoiden työsalissa, niin en olisi tiennyt eroa.


Kasvohoidon jälkeen kävin vielä kadun toisella puolella teellä ennen kotiin lähtöä. Tiistai-iltana oli sitten taas palaveri.

Keskiviikon pesin pyykkiä ja tiskejä ja järjestelin vaatekaappia.

Torstaina oli kokoukset aamulla ja illalla, molemmat onneksi etänä, niin ei mennyt matkoihin aikaa. 

Ihana kun säät ovat nyt olleet parempia, tuullut on tosin aika paljon. Ei siis ole ihan niin lämmintä ollut miltä on näyttänyt mutta kuitenkin jo kevätvarusteissa pärjää. 

Tälle ja huomiselle on vielä ohjelmaa vaikka kuinka, joten jatkellaan niistä sitten ensi viikolla.




Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie