Maaliskuun loppuneet kosmetiikat

Käytin helmikuussa tekosyynä kuukauden lyhyyttä kun kosmetiikka ei loppunut. No maaliskuussa loppui vielä vähemmän.

Dove Awakening cate body lotion on peruskauraa, jota tulee ostettua aina silloin tällöin tarjouksesta.

Dermosil Juuri Shampoo ja suihkugeeli retiisi oli aika perussaippuaa. Edellisestä pullosta taisin jonkin kerran reissussa pestä hiuksetkin mutta tämä pullo meni ihan käsisaippuana.

Eveline Cosmetics Satin compress intensely regenerating hand cream oli hyvä yövoide käsille. 15 % ureaa piti kädet kunnossa, eikä halkeamia tai pykimiä sormen päihin tullut. Hintakaan ei ole paha eikä voide niin tahmeaa kuin monet urea/karbamidivoiteet. 

Lumene heleyttävä pikakaunistaja on toimiva päivävoide meikin alla mutta koska siinä ei ole aurinkosuojaa, niin oli vain talvikäytössä. Päivävoide ja aurinkovoide olisi mulle jo liikaa seerumin ja meikin välissä eli aina vain jompikumpi ja ainakin syyskuun loppuun se on nyt sitten aurinkovoide kun tämän purkin sain tyhjäksi.

LV OAT hoitava pesuneste oli osin suihkukäytössä mutta siirtyi sitten käsisaippuaksi. Mieto, tylsä, toimiva.

Catrice the jungle book face primer oli geelimäinen primer, jolle piti antaa hiukan aikaa kuivua ja muuttua tahmaisemmaksi, jotta meikki pysyi siinä hyvin. Tykkäsin ja nyt olen käyttänyt sitten essencen vastaavanlaista tämän loputtua. Tässä oli vahva kookoksen tuoksu mitä ei onneksi essencen versiossa ole, en ole sen suurimpia faneja. 

Gosh light´n shine lip glaze on moneskohan lienee näitä valolla varustettuja huulikiiltoja. Ihan ensimmäisissä oli nappi, josta valon sai päälle, näistä nykyisistä se menee päälle kun vain avaa tuubin ja nyt joku aika sitten ostin taas uudistetun version. Huulikiiltohan on aika perinteistä ja tahmeaa mutta peili ja valo ja pitkäkestoisuus on näitä saanut käyttämään. Toki olisi fiksumpaa jos valo-osa olisi siirrettävissä tuubista toiseen eikä jokaiseen rakennettaisi valo virtalähteineen.

Catrice cleanID  hydra volume lip plumper oli vähän turhan vaalea sävy minulle mutta käyttelihän tuon pois kun tämä ei niin pahasti kihelmöi huulia vaikka plumper onkin.

Taika kosteuttava käsivoide on erittäin hyvä päivävoide käsille. Edullinen, helposti saatavilla cittarista ja vielä kotimaista luonnonkosmetiikkaa.

Lumene Ajaton silmänympärysvoide on ainoa anti-age-tuote mitä kaapistani löytyy. Silmänympärysihoni on talvisin niin kuiva, että siihen humahtaa kaikki ja tämä on yksi harvoista, mitkä ovat toimineet. Kaikkein kuivimpaan aikaan alla on nestemäisempi tuote ja tämä sitten päällä. 

Lumene Arktis tehokosteuttava & rauhoittava päivävoide oli tylsä ja käytin tämän yövoiteena, koska on liian paksu itselleni meikin alle. 

Tällaista tällä kertaa ja jospa nyt huhtikuussa oikeasti saisin loppumaankin jotakin.
 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie