Loppuneet 15/2023

 Nyt viedään viimeisiä viime vuoden lioppuneita ja toivon mukaan loppukuusta tai viimeistään ensi kuun alussa nähdään jo sitten tämän vuoden ensimmäisiä loppuneita.


Kuten sanottu, niin pakkanen on kuivatellut ihoa ja näitä pieniä käsivoidetuubeja on kulunut. 

Eveline Cosmeticsin protective hand cream oli todella vahvasti vadelman tuoksuinen ja kiva voide. Tuubi herättää tosin kysymyksen että miksi vegaaniruoka on nostettu tähän esiin, kun voidetta ei kuitenkaan ole tarkoitettu syötäväksi. 

L´Occitane Infusion fruitée granita hand gel oli todella kevyttä mutta paksuhkoa geeliä, joka toimi lähinnä toimistolla. Terre de lumiere L´eau Radiant balm ei onneksi hehkunut mutta oli ihan kiva ohut käsivoide. Mantelikäsivoide on hyvä kuten aina ennenkin ja pikkutuubi kului nopeasti kun sää pakastui. 

Ziajan orange butter lip balm taas kesti noin vuoden yökäytössä. Kiva mutta tylsistyin. Käytin tämän alla Body Shopin purkkihuulirasvaa, jossa on enemmän öljyjä ja vahoja ja tämä taas on mineraaliöljypohjainen. Luonnonvahat ja öljyt eivät tunnu pysyvän huulilla koko yötä mutta tämän alla pysyvät ja pääsevät vaikuttamaan.

 
Catrice Clean ID Mineral matt face powder oli kiva tuote. Pahvista pakkausta en olisi reissussa uskaltanut kuljettaa mutta kotona ollessa toimi hyvin. Peittävä mutta ei kakkuuntuva puuteri.

The Body Shop Drops of Youth Youth bouncy eye mask kuuluu nykyisin Edelweiss-sarjaan. Käytin rasvatonta sy-naamiota aamuisin meikin alla ja toimi siinä hyvin ja oli erittäin riittoisa. Purkki kesti nimittäin vuoden ja reunoilla olisi vielä mutta nyt saa riittää. Sormia on kuitenkin sen verran kauan tökitty purkkiin, etten enää halua jämiä kaivella reunoista irti. En ole ostamassa lisää, lähinnä purkin vuoksi. Haluan sy-voiteeni tuubeissa. 

Lumene Heleyttävä meikinpohjustaja SK30 oli hyvin riittoisa taas. Tämä on muutoin hyvä, mutta aavistuksen rasvaisen oloinen ihollani. 

Lumene Lumo silottava & kiinteyttävä yövoide oli kivan tuntuinen mutta en kiinteyttävyyttä huomannut. Kuiva iho tykkää näistä ikääntyvälle iholle suunnatuista tuotteista vaikka ryppyhoitoa ei vielä varsinaisesti tarvitsekaan. 

Clinique all about eyes oli reissukäytössä aamuin illoin mutta iltoihin kaipailin jo paksumpaa sy-voidetta. Toisilla paksut sy-voiteet turvottavat mutta minun silmänaluset tuntuvat imaisevan miten rasvaisen tuotteen vaan ja narisevan jos liian ohutta on tarjolla.
 

 Loppuvuoden huulikiiltoprojektissakin ollut essencen The lion king Timon swirl gloss loppui viimein. Lopulta ihan perusnudehuulikiilto. 

ACOn aurinkohuulirasva oli ikivanha ja käyttelin nyt ihan normihuulirasvana loppuun tehotahtia. 

Catrice lip super serum oli nopeasti käytetty pois. En kokenut erityisen kosteuttavaksi.

Catrice Clean ID colored brow filling gel oli kevyen pidon kulmageeli, joka riitti kyllä minulle.

Mavala Golden Clash-kynsilakka oli muuten kiva glitterlakka mutta kirkkaalta näyttävä lakka olikin kynsillä kellertävää. Pohjalle jäi lopulta aikamoinen kasa kuivaa glitteriä.


Vuoden päätteeksi loppuneiden korin pohjalta löytyi kasa tyhjiä näytteitä ja katkennut invisibobble. Näistä L´Occitanen tuotteet olivat lemppareita mutta juuri näistä en ole ostanut mitään täysikokoisena. Voisin kyllä mutta ennemmin tarjouksesta. 

En säästele vuoden loppuneita mutta keskimäärin loppuneissa on ollut 15 tuotetta kerralla ja tämä on 15. loppuneet-postaus vuodelle 2023 eli olisiko vähän vajaat 250 purkkia tyhjentynyt vuoden aikana. Suurin osa ihonkosteutusta muodossa tai toisessa. 

Näkyikö tuttuja tuotteita? Tykkäisittekö tänä vuonna ennemmin kuukausittaisista vai silloin tällöin tulevista loppuneet-postauksista?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie