24+2 in 2024

 Pannuprojektin toinen osa on sitten tässä. Ensimmäisen julkaisin tiistaina ja siinä kerrottiin huulimeikkien osuudesta tämän vuoden pannuprojektiin. Nyt sitten muita tuotteita, joiden loppumista lähden tavoittelemaan.

Isot pumppupullot shampoota ja hoitoainetta ovat kestäneet jo koko vuoden 2023 ja ne olisi kiva saada loppuun. Hoitoaine on suunnilleen tuossa Cutrin-tekstin kohdalle piirretyssä viivassa ja shampoo tuon harmaan palkin kohdalla. 
Yves Rocherin tiivistetty suihkugeeli on ollut käytössä ehkä n. 10 kertaa ja tämähän kestää kymmeniä käyttökertoja.
Catricen jauhemainen kuorinta on lähes täysi, ollut pari kertaa käytössä.
 

 Lumenen hoitovesiä on sekä kirkastava että kosteuttava mukana projektissa. Niistä onneksi näkyy missä mennään.
Body shopin klementiini & tähtihedelmä body & hair mist on lähes täysi ja Catricen huulikuorinta on aloittamaton.


Kynsilakoissa lähden varsin kunnianhimoisesti liikkeelle. Puolivälissä olevat Lumene ja essence samoin kuin punainen essence on tarkoitus käyttää varpaissa ja kirkas päällyslakka sormien kynsissä.


Sävyllinen vartalovoide on ollut hiukan haastava käyttää mutta yritetään. Aurinkorasva pääsee käyttöön nyt heti kun projekti saadaan tästä käyntiin. Käsille aikomani seerumi ja käsivoide ovat avaamattomia.


Ihan aluillaan ovat myös essencen primer, Catricen meikkicoide, Dermosilin seerumi ja Lumenen sy-voide.


Vanhan tutun essencen poskipunan pannuttamista jatkan, samoin jo syksyllä käytössä olleen highlighterin. Kultainen NYXin luomiväri on lähes koskematon, joten sen kanssa tavoittelen ensisijaisesti pannun näkyviin saamista mutta ei haittaa jos vuoden aikana saisin sen loppumaankin. Lumenen irtopuuterista on reilu puolet jäljellä ja tarkoitus saada loppumaan tänä vuonna. 
 

 Bonustuotteina on kynsiöljy ja saippua. Näiden jujuna on se, että vielä edellisetkin on kesken (mutta olivat niin törkyiset etten kuvannut), eli ne on käytettävä alta pois ennen kuin näihin pääsee käsiksi.

Miten luulette vuoden aikana käyvän?



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie