Loppuneet 14/2023

 Parin satsin ja postauksen verran riittää loppuneita viime vuodelta vielä tällekin vuodelle. Ehtiipähän sillä aikaa kertyä koriin taas uusia loppuneita tältä vuodelta.


Loppuvuosi oli hyvin kuivaa kautta. Kuivui iho, kuivui silmät, kuivui nenä. Ziajaa on kulunut hyvän hinta-laatusuhteen takia useampia tuubeja. Vasemmalta oikealle rivissä on Moisturizing hand cream (urea, ucuuba butter, sodium lactate), Marshmallow hand cream (canola oil, glycerin), Lemon cake hand cream (canola oil, glycerin), The Body Shopin Lemon Protecting hand & body lotion (maailman paras tuoksu) ja Ziajan Hand cream with silk proteins & provitamin B5 (provitamin B5 (D-panthenol), silk protein).
 
Näistä ureaa 5% sisältävää Moisturizing Hand creamia käytin öisin, muut käsivoiteet ovat enemmän päiväkäyttöön. Body Shopia käytin enemmän vartalolle, koska tuubi on niin iso. 
 

 Dermosil Sunny Apricot Suihkugeeli oli kivan kesäisen tuoksuinen ja kesäsarjaahan tämä olikin. Jännityksellä taas odotan mitä ensi kesälle on luvassa. Nyt en jouluntuoksujakaan ostanut kun on muita. Myös Lime-suihkugeeli on kivan raikas ja kesäinen ja löytyy vakiovalikoimasta.

Dermosil Meikinpoistoaine ei näy enää olevan valikoimassa enkä sitä jää kaipaamaankaan. Käyttihän tuon pois, tosin käytin kakkosvaiheen putsarina enkä niinkään meikinpoistoon. 

Inkuto Pure Organic Argan Oilin ostin sattumalta kun Cittari möi viimeisiä pois. Tykkäsin öljystä ja jos tulee vastaan, ostan uuden mutta en ehkä viitsi netistä alkaa tilaamaan. Käytin kasvoöljynä, vaikka olisi voinut käyttää myös hiuksiin.

GUM Paroex 0,06% hammastahna on nyt ollut noin vuoden käytössä ja ainakin tuntuu, että siitä on ollut apua hampaiden puhtaampana pysymiseen ja parempaan ikenien kuntoon. 


The Body Shop Body Yogurt mango & strawberry ovat edelleen lemppareita. Tuoksuista tykkäsin enemmän mansikasta mutta muutoin yhtä nopeita imeytymään ja kosteuttamaan ihoa. Nyt talvella tosin ei riitä kaikkein kuivimmille kohdille. Niille taas riittää L´Occitaneultra rich body cream, joka on todella riittoisa mutta hintakin on aika kova ja en ole raaskinut ostaa yli 40€ maksavaa 200ml purkkia. Vaikka se kyllä riittäisi koko talveksi. 

Pirkka Argan käsivoide on välisarjaa, eli hiukan paksu päiväksi ja ohut yöksi. Muutoin tykkäisin avainlipputuotteesta.

Dermosil Karbamidipuikkoja on kulunut useita vuosien mittaan mutta viime vuosina jalkavoide on ajanut puikon edelle, koska puikko sopii lähinnä kantapäille ja koko jalat on kiristelevät korput ilman rasvausta.


L´Occitane Néroli & orchidée tuoksu ei ole lemppareitani mutta ihan miellyttävä ja pienen pullon käytteli toki pois. 

Pierrot anti-plague suuvesi oli reissussa hampaiden pesun tukena. En kotona käytä suuvesiä mutta reissussa tulee monesti pestyä hampaat huonommin niin tämä oli ihan hyvä.

Catrice Prime and Fine Multi-talent fixing spray on aika perustavaraa kiinnityssuihkeiden joukossa ja sitä tulee ostettua jos ei mitään kiinnostavampaa ole edullisesti saatavilla.

Catrice  HYDRO supercharged serum oli melko paksua seerumia ja toimi lähinnä extranesteytyksenä voiteen alla. Ei ongelmaa käyttää pois mutta ei ehkä syytä ostaa uusiksi. 

Dove original anti-perspirantti on yksi niistä kolmesta dödöstä, joita pystyn käyttämään ilman polttelevaa ihoreaktiota. Tätäkään en kuitenkaan pysty käyttämään jatkuvasti vaan on ollut lähinnä reissuissa käytössä. Nyt kun reissut vähenevät työnvaihdoksen myötä niin en todennäköisesti osta uudelleen ellei tule akuuttia dödöpulaa. 

Olihan noita taas. Katsotaan ne loput viime vuoden loppuneet ensi viikolla. 

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

  1. Ei ollut tuttuja tuotteita. Mutta tuo Marshmallow hand cream kuulostaa todella hyvälle!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie