Tavoitteetkin lomailevat lomalla

 Tai onhan nuo lomailelet jo alkukesänkin. Pannuprojektia kurkattiinkin jo ja neuleet katsotaan sitten erikseen mutta muutama sananen liikunta- ja taloustavoitteista näin vuoden puolivälissä.

Kuntosalille en ole ehtinyt enkä jaksanut järjestellä aikaa kun vähän itsellenikin yllätyksenä aloitin kahdet eri opinnot toukokuussa ja pahimmillaan on ollut viikkoja joissa on viiden työpäivän lisäksi ollut neljä koulupäivää. 

Sen sijaan olen pyrkinyt kävelemään vähän enemmän. En niin paljoa ole kävellyt, että askeltavoitteessa olisin mutta enemmän kuitenkin kuin viime vuonna. 
 

Myöskään talouden suhteen ei olla tavoitteissa. Plussalla kyllä olen mutta aika paljon jäljessä tavoitteista. Toisaalta lomarahat ja veronpalautukset ovat tulossa loman jälkeen ja lyhennän reilummin opintolainaa. 

Missään tavoitteissa ei siis olla tavoitteessa, eikä edes puolivälissä näin vuoden puolivälissä. Mutta tavoitteethan onkin renki, ei isäntä ja tilanteet muuttuvat ja prioriteetit vaihtelevat. Niimpä lomalla ei tarvitse kantaa huolta tavoitteista.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie