Iho temppuilee

 Alkuloman helteistä asti iho on temppuillut kasvoissa ja kädet ja jalat ovat ihmeen kuivat. Tai ihmeen ja ihmeen kun helteillä oli pakko keventää rasvausta, koska kaikki hikoaa pois. Hien ja voiteen tuntu on aika inha.

Olin myös reissussa loman alkupuolen ja seurassa tulee aina luistettua päivittäisistä ihonhoitorutiineista. Vanhempien luona kun ei tule edes meikattua, niin sitten lipsuin kasvojen putsauksesta kahdesti päivässä  ja kotiin tullessa oli tosi tukkoisen oloinen iho ja tuntui, että on pakko kuoria. Koko kevään käyttämäni kuoriva yöseerumi vaan yllätti ja käräytti ihon parista kohdin yön aikana. Eli nyt olen saanut hoitaa sekä tukkoista, että ärtynyttä ihoa samalla kun kotona on edelleen kuuma ja kaikki kasvoille laitettu hikoilee pois.


Naamiot on olleet aika jees ihon rauhoittelussa. Viileimpinäkin päivinä on sisällä ollut sen verran lämmin, että tuuletin on saanut puhaltaa eikä vuorotellen hikoilu ja tuulettimen puhalluksen kuivatuksessa olo, ole tehnyt hyvää iholle. 

Hikoilu ja ihon kuivuus tuovat mukanaan vielä kutinan, joka häiritsee onneksi lähinnä päiväsaikaan. Montaa muuta sateisemmat ja viileämmät lomakelit ovat harmittaneet mutta itse olen ollut ihan tyytyväinen hyviin neulomiskeleihin ja odottelen, että asunnon lämpötila laskisi alle 25 asteen.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie