Liikuntatavoitteet 2022/2023

 Vuoden fyysisen aktiivisuuden tavoite oli nostaa kännykän askelmittarin lukeman keskiarvoa 1000 askeleella.

Vuodesta tuli lopulta liikunnallisesti todella hyvä, kun ostin kesälomalla salikortin ja salilla tuli käytyä noin pari kertaa viikossa eli 42 kertaa ja treenattua tuli useammassa kaupungissa; ainakin Helsinkissä, Vantaalla, Kajaanissa, Tampereella ja Kuopiossa. Tällä linjalla on tarkoitus jatkaa ja katsotaan saisiko vuoden aikana 90 kertaa kokoon. Pari viikkoa pitää jättää kuitenkin flunssien ja muiden ongelmien takia vapaatakin. 

Kaupunkien keräily ei tuo mitään lisäarvoa kun jatkuvasti vaihtuvat olosuhteet aiheuttavat jatkuvaa ohjelman soveltamista mutta säännöllisyyden vuoksi on treenattava siellä missä voi.

Tavoitteena oli kasvattaa askeleiden keskiarvoa 1000 askelta ja keskiarvo nousi nyt 1300 askeleella, mistä puuttuu vielä kaikki juoksumatolla otetut askeleet kun salilla kännykkä ei ole taskussa. Tälle vuodelle tavoite on nostaa vielä 1200 askelleella. 

Alkuvuoden säät eivät ole kyllä houkutelleet ulos kävelemään. Haaveilenkin kävelymatosta kotiin mutta niissä on useimmissa painorajoitus melko alhaalla kokoiselleni ja en viitsisi laittaa rahoja laitteeseen, jota en voisi käyttää. Asunnon edestakas kävely ei näin pienessä asunnossa oikein houkuttele, toki pahimmilla säillä voisi kiivetä rappuja kellarin ja asunnon välillä. 

Asetitko tälle vuodelle liikuntatavoitteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie