Joulukuun neuleet ja lankatavoitteet 2022/2023

 Vuoden 2022 tavoitteena oli neuloa 50 kerää plus sen verran mitä tulee lankaa ostettua. Marraskuussahan tilanne oli 65 neulottua kerää ja 46 vuoden aikana ostettua kerää. 


Joulukuussa neuloinkin sitten lähinnä jämälankasukkia, jotta saisin keriä loppuun. Yllä olevissa lasten sukissa on erilaisia 2,5 puikoilla neulottavia villasekoitelankoja, joissa on joko polyamidi tai nylon vahvikkeena.

Aikuisten sukkiin yritin saada keriä kulumaan mutta eihän ne loppuneet. Kahdet sukat vanhoja yksittäisiä keriä Novitan Nallea ja keskimmäiset sukat ohuempaa Bergeniä.

Joulukuussa loppui 13 kerää ja sain ystävältä 18 kerää lisää lankaa eli vuoden 2022 lopputilanteeksi jäi 78/114. 

Joulun pyhinä kaivelin keskeneräisten neuleiden laatikkoa ja päivitin itseni ajantasalle ja sen yli eli nyt yritän saada alkuvuodesta keskeneräisiä pois puikoilta. Ensimmäinen neuletavoite onkin saada keskeneräiset työt pois ennen kuin uusia aloittaa. 

Kerämääräisesti nostan tavoitetta noin 10% ja yritän neuloa 85 kerää vuonna 2023. Samalla tavalla ostetut kerät lisätään tänäkin vuonna tavoitteeseen, eli kovasti yritän olla ostamatta lankaa ja pysyä vanhoissa langoissa. 

Kunhan saan nuo keskeneräiset pois, yritän myös neuloa enemmän muille. Vaikka itse aika paljon neuleita käytän, niin kaappitila alkaa kyllä loppua niiden suhteen. Tosin villahousut pitää itselle tehdä. 

Mitä aiot neuloa vuonna 2023?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie