Kaapit tyhjiksi - loppuneet 3/22


 Ostoksia ei ole tässä edellisen Kaapit tyhjiksi päivityksen jälkeen ollut kuin kaksi tuubia hammastahnaa ja Clarinsin UV PLUS [5P] SPF50 Multi-Protection Moisturizing Screen Translucent -emulsio, jonka hankin kun piti alkaa suojata ihoa auringolta extrahuolellisesti. Syön nimittäin antibioottikuuria tuohon suunympärysihottumaan ja antibiootti herkistää auringolle. Ei sillä että suunympärysihottumakaan auringosta tykkäisi, tai aurinkoihottumani.


Loogisesti hammastahnaa oli ostettava, koska Sensodyne loppui taas. Vakkari ja ostin siis lisää.

Garnier Micellar Aloe Water kesti lopulta todella kauan. Ostin siis tavallisen version jo tammikuussa ja tämä loppui vasta nyt. En kyllä osaa sanoa onko tuntumassa eroa näiden kahden version välillä. Molemmat toimivat aamuputsauksessa tai kiireiltana putsauksen viimeistelyssä.

Palmolive My Fresh Splash -käsisaippua. Pitikö tämän tuoksua joltain? Perus käsisaippua. Toinen pullo käytössä, ostin näitä silloin alkuvuodesta Fiksuruaasta jemmaan.

Schwarzkopf Gliss Summer Repair -hoitosuihke. Kiva kesätuoksu, jota käytin sitten läpi talven. Piti poissa sähköisyyden ja auttoi pitämään hiukset hyvässä kunnossa. Olen erilaisia Gliss-sarjojen suihkeita käyttänyt vuosia.

Dove Soothing Bamboo body lotion. Nämä Ecocertin saaneet Powered by Plants-sarjan vartalovoiteet tuoksuu todella vahvasti ja en sen vuoksi osta lisää. Toinen, hiukan erilainen tuoksu on käytössä mutta ei voi kuvitellakaan käyttävänsä päästä varpaisiin voiteluun. 


Catrice PORE 2 in 1 Peeling & toner sisältää 1% BHA- ja 3% AHA-happoja. Tykkäsin tästä, oli sopivan kuoriva kasvovesi mutta ei joka päiväiseen käyttöön ainakaan omalla ihollani. Voisin ostaa uudelleenkin jos tätä vielä saa. Nyt on käytössä sitten vahvempi kuoriva seerumi, eli entistä harvemmin sitten sitä. Nyt olen käyttänyt maskia enemmän ja säännöllinen kevyt kemiallinen kuorinta on tarpeen, etenkin kun säät tästä vielä lämpenevät kesää kohti.
 
Lumene Lähde Valo kirkastava hoitovesi tuntui alkuun ihan turhakkeelta, sitten taas tietyssä vaiheessa suunympärysihottumaa todella oleelliselta ja nyt käytän satunnaisesti vielä toista pikkupulloa. Tykkään myös imeyttää tätä DIY sheet maskiin aina silloin tällöin. 
 
Essence ultra care foot mask oli mielestäni aika mitään sanomaton jalkarasva. Ei jatkoon vaikka sinällään ei ollut ongelmaa käyttää pois. 
 
Ziaja cashmere proteinshea butter -käsivoide on yksi lemppareistani. Uusi tuubi käytössä tietokoneen vierellä.
 
Rituals... The Ritual of Ayerveda nourishing shampoo oli omassa tukassani syväputsarin tuntuinen ja vaati hiusnaamion peräänsä. Toisaalta satunnaisesti käytettynä aika kiva tuuheuttava vaikutus. Mutta ei jatkoon.


Dermosil E-vitamiini body lotion täyttöpakkaus. Edelleen jees.

Sence Lets go wild sheet mask. En edelleenkään ole oikein sheet mask fani mutta käyttelen varastoa pois. Jos ei mitään tehnyt niin ainakin tuntui hyvältä kuumottavalla iholla. 

Essence my beauty lip ritual nourishing balm oli hyvä väritön huulirasva. Sen verran vanha ettei varmaan mistään saa enää.

L´Oreal Color Riche 235 Nude oli vähän väärän sävyinen nude mutta käytin pois etäillessä.

Essence kookos hajuvesi puikko. En viitsi reissussa kuskailla lasipulloja niin tälläinen oli ihan kiva. Kolmen setistä on vielä kaksi tuoksua käytössä. 

Oliko tuttuja tuotteita?
 
 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie