Tavoitekatsaus 1/22: Kaapit tyhjiksi

Neljännes vuodesta mennyt ja mikäs on kaappien tilanne?

Varsinainen kaappi, jossa ei pitäisi olla kosmetiikkaa, onkin itse asiassa melko tyhjä siitä. Vain aurinkorasvat, joille se nyt on ollut toimivin paikka kunnes takkien alta alkaa käsivarret paljastua. 

Purkkeja on tyhjentynyt ihan kivasti ja ostoksia on tullut vain vähän. Odotin silti vähän nopeampaa tahtia alkuvuodesta mutta tuo suunympärysihottuma on vähän rajoittanut sitä, mitä olen kasvojen osalta voinut käyttää. Enkä myöskään ole jaksanut meikkailla niin, että meikkituotteet olisivat loppuneet.

Ostotarpeita ei ole ollut kuin hammastahna ja aurinkovoide kasvoille viime aikoina. Käsivoiteet tosin alkavat loppua mutta niitä voi paikkailla vaikka niillä kasvovoiteilla, joita en nyt sitten kasvoille ole uskaltanut käyttää.

Essencen ja Catricen valikoimat vaihtuvat taas nyt keväällä ja toki uudet huuliöljyt ja sävylliset kasvovoiteet houkuttelevat mutta ehkä sitten lähempänä kesää ostan jotain kokeiluun.

Isojen pullojen kuten shampoiden ja vartalovoiteiden kohdalla ei mitään hurjia jemmoja enää ole ja itse asiassa näytteetkin alkavat olla aika pienissä määrin. Sen sijaan hitaasti kuluvia huulipunia ja kynsilakkoja on edelleen aivan tuhottomasti. Ja esim. hiusöljy ei tunnu vajuvan ollenkaan mutta hiljalleen, hiljalleen tippa kerrallaan se vajuu. 

Mutta toivon mukaan seuraavalla vuosineljänneksellä vähän nopeampi tyhjenemistahti.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie