Loppuneet 2/22 (ja ostokset)

Aloitetaan edellisten loppuneiden jälkeen tehdyillä ostoksilla. Tein Fiksuruualle tilauksen ja siihen syssyyn tilasin kaksi pulloa Palmoliven My fresh Splash -käsisaippuaa ja Feel Connect suihkugeeliä. Molemmat olivat olleet limited editioneja ja en haista kummastakaan oikein mitään kun nenä on niin kuiva, että vuotaa päivittäin verta. Samalla kaksi pulloa Erisanin rauhoittavaa puhdistusemulsiota.

Dermosil Vitamin E ihonhoitovoidetta on vielä täyttöpussi niin pullo ei varsinaisesti mene roskiin, mutta tyhjä siis. Kivasti imeytyvä ohut vartalovoide. Olen käyttänyt aiemminkin ja jos tilaan jotain muuta Dermosililta niin varmaan lisää tätäkin. 

Dermosil Karbamidi jalkavoide on korppukantapäille paras voide hinta-laatusuhteeltaan. Uusi on jemmassa. 

Yves Rocher Sensitive camomille puhdistusvoide oli ihan hyvä kakkosvaiheen putsari. En kuitenkaan jaksa tilata YR:lta, koska paketti menee aina väärään paikkaan, joten nyt saa nuo Erisanit mennä jonon jatkoksi kunhan muut käytössä olevat loppuu.

Rituals... The ritual of ayerveda -suihkuvaahto ei ollut lempparini. Toki en hirveästi haistanutkaan ja loppui tosi äkkiä. Muistelisin edellisen vaahdonneen paksummaksi vaahdoksi.

YR Passion inkivääri suihkugeeli oli ihan jees. En oikein välitä inkivääristä niin ei mene senkään takia uudellen tilaukseen.


Dermosil Sensitive roll-on deo on vakkari ja edelleen on uusi käytössä.

Lumene Lähde tehokosteuttava ja rauhoittava yövoide oli toisaalta hyvä ja toisaalta huono ruusufinnin kanssa. Paksu mutta hyvin imeytyvä voide kosteutti rutikuivaa ruusufinninaamaa mutta silti pohdin, että onko liian paksu ja hautooko. Toisaalta kun illalla rasvasin tällä, niin oli kyllä humahtanut ihoon ennen kuin menin nukkumaan.

Catrice Sensitive moisturizing serum milk humahti ihoon ja kuluikin nopeasti. En tiedä tekikö mitään iholle.

Lumene Ajaton tiivistetty seerumi on yksi lemppareitani. Talvella toimii päivävoiteen ja meikin alla, reissussa myös yövoiteen alla kun yleensä mukana on ohuempi voide. Kesällä taas ainoana kosteuttajana meikin alla. Täysikokoinen purkki on odottamassa.

Lumene Moomin käsivoide on edelleen mielestäni hiukan jauhoisen fiiliksen käsiin jättävä mutta käyttihän tuon kun oli sohvapöydällä.


essence Hydrating glow multi-use spray oli vahvasti kookokselle tuoksuva spray, jota suihkuttelin kasvoille silloin kuin muistin. Ihan kiva ihottuman kiristellessä,. mutta muuten en kovin näe tarpeelliseksi. Sama juttu essencen mini mattifying face mistin kanssa. 

essence mini lip balm oli kohtalainen huulirasva. Limited editionia eli ei enää varmaan saatavilla ja korkki oli vähän epäilyttävä. 

essence plumping nudes huulikiilto jossain tummemmassa sävyssä ja kevyessä kultaisessa kimalteessa. 

Catrice Clean ID glow prime & fix spray kiinnityssuihke oli ihan hyvä. Mattaversioon verrattuna selkeästi kuulaampi ja hehkuvampi lopputulos.

Siinäpä tämän kertaiset loppuneet.

 

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie