Mistäs sitä kirjoittaisi?

 Viime viikoltakin jäi teksti lauantailta kirjoittamatta kun en jaksanut ja en keksinyt mitä kirjoittaisin. Keväällä yleensä iskeekin rauhallisempi kausi ja etenkin nyt kun pyrin ostelemaan kosmetiikkaa maltillisesti, tuntuu ettei ole mistä kirjoittaa. 

Toinen syy oli se, että illat ja viikonloput ovat olleet aika kiinni. Viime viikolla mm. kokousten, koulun ja keikkatyön vuoksi, tällä viikolla töiden ja koulun lisäksi mm. hammaslääkärin vuoksi.

Noin viikon ajalta onkin tallentunut mielenkiintoisia, hyvin hämäriä ja mystisiä kuvanräpsyjä 
puhelimeen. Ylläoleva työnuttura muun muassa. Pidän hiuksia aina tiukalla nutturalla hoitotyössä. Tottumus sen jälkeen kun näin kaverin dippaavan letin päänsä aikoinaan potilaan vaippaan.


Myös johtamiskirjan lukumuistiinpanot ovat hyvin hämäriä. Etenkin kun niitä illan päätteksi yrittää tehdä silmät ihan ristissä.

Ruokana on ollut mm. Lohiyllätystä. Kaksi pussia valmista kermavalkosipuliperunaa joiden väliin heitettiin jäinen savulohipala. Ihan hyvää mutta suolaa ja pippuria piti lisätä lautasella.

 
Sain ystävänpäiväkukkia💗

Sain myös kivan muistutuksen menneistä Kelalta, joka tarkasti vuoden 2020 opintotukia. Vaikka tiedän, että tulot ovat tulleet valmistumisen jälkeen, eivätkä vaikuta opintotukiin ja laskun asia käsitellään uudestaan, on tämä systeemi ihan peestä. Jos homma hoituu viestillä Kelalle, että tarkistakaa tulot tulorekisteristä, niin miksi pitää ensin lähettää sydärin aiheuttava lasku ja luonnontuhoava pinkka paperia. Olisko mitenkään mahdollista pyytää lupaa tulojen tarkastamiseen ennakkoon sähköisesti?

Edit 28.2. Shit. Joudun sittenkin maksamaan reilu 500€ takaisin Kelalle, koska joulukuun 2019 lisät on maksettu tammikuussa ja ne lasketaan vuoden 2020 tuloiksi mikä yhdessä toukokuun 2020 palkan kanssa nostaa tulot liian isoiksi. No, onneksi tästä ei kärsi kuin vuoden säästöprosentti.


Ruusufinni näyttääkin olevan POD eli perioraalidermatiitti mutta samaa sukua ja hoito suunnilleen sama. Eli tällä hetkellä normaalit aamu- ja iltarutiinit kun Rosazol ei reiluun kuukauteen tehnyt mitään ja oli epämukavan tuntuinen rasva. POD-hoito on valitettavan pitkä toimiessaankin ja en ole vielä kokenut pitkää antibioottikuuria sen arvoiseksi, että pääsisin vaivasta eroon. 

Että tällaista tällä viikolla. Ensi viikolla on etelän talvilomaviikko, ehkä silloin keksii vähän paremmin kirjoitettavaa. Saa laittaa myös toiveita!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie