Arvostelussa Ben &Jerry´s Sundaet

 Ben & Jerrys toi kauppoihin uusia Sundae-jäätelöitä, joissa luvataan olevan päällä pehmeäksi vispattua jäätelöä sekä runsaasti kastiketta ja suklaahippuja. Makuja on neljä, joista maistelin kaksi. Muut ovat Hazel-nuttin´but Chocolate ja vegaaninen Berry Revolutionary. 

Cookie Vermont-ster  on "kermajäätelöä, suklaahippukeksiä ja suklaakeksipyörteitä, päällä pehmeäksi vispattua jäätelöä merisuola-suklaapyörteiden ja suklaapalojen kera." Kuulostaa siis todella hyvältä.

Päällä oleva vaahdotettu jäätelö oli normaalia pehmeämpää. Kastikkeessa tuntui selkeästi suola. Alla oleva jäätelö ei kuitenkaan ehtinyt pehmetä kunnolla sillä aikaa kun pehmeän jäätelön söi pois mikä oli ärsyttävää. Päällinen oli mielestäni parempi kuin alla oleva jäätelö-keksisekoitus, jossa oli vähän kaikkea liikaa. Itse suklaahippukeksit eivät olleet sitä hyvää cookie-doughta vaan jauhoisen oloisia ja mauttomia ja suklaakeksipyörteistä tuli jäätelöön niin paljon keksinmurua, että tuntui kuin söisi pelkästään sitä. 

Olin vähän pettynyt kun en tykännytkään niin paljon kuin odotin.


Oh My! Banoffee Pie! ei alkuun herättänyt kovin suuria odotuksia. En nimittäin ole mikään banaanifani. Toisaalta toffee-suklaakupit ovat ihania. Sisältää banaanikermajäätelöä, toffee-suklaakuppeja ja keksipyörteitä, päällä pehmeäksi vispattua jäätelöä toffeepyörteiden ja suklaapalojen kera.


Ongelma on sama kuin toisessakin, eli mietin jo päällisen syömisen jälkeen, että pitääkö pyöräyttää mikrossa kun banaanijäätelö oli edelleen niin kovaa. 

Tämä Sundae yllätti ja tykkäsin lopulta yllättävän paljon. Banaani tuoksui ja hiukan maistui jo pintakerroksessa ja oli toffeen kanssa koko ajan tasapainossa niin ettei tullut överibanaanifiilistä. Toffeekupeista tietenkin tykkäsin ja samoin keksipyörteestä, joka oli enemmän Digestive-keksin tyyppistä mutta ei kuivakkaa kun imi sopivasti kosteutta jäätelöstä. 

Odotin ihan toisenlaista paremmuusjärjestystä mutta tämä tosiaan yllätti ja nousi näistä ykköseksi.

Oletko jo maistanut?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie