Loppuneet 14/2021

 Vuoden viimeiset loppuneet.


Dermosil Suolashampoo on ihana, joskin suolarakeet ovat sen verran isoja, että niitä on vähän hankala saada päänahkaan asti. Puhdistaa kunnolla ja tuuheuttaa tukkaa sekä freesaa päänahan hyvin. Uusi jo käytössä.

The Body Shop Banaani shampoo ja hoitoaine. Inhoan banaanin hajua kosmetiikassa mutta tähän tottui ja vaikka alkuun shampoo tuntui takuttavan tukan niin tauon jälkeen tämän sai ihan hyvin käytettyä loppuun. Hoitoaine olinyt tukan ollessa hyvässä kunnossa riittävä mutta tykkään hoitavammista hoitsikoista.

Yves Rocher Argan & Rose vartalovoide ja suihkugeeli. Lempituoksuni mutta joko tuotteelle tai nenälle on tapahtunut jotain, koska ei tuoksunut enää niin hyvälle. 


Lumene Lähde rauhoittava kasvovesi. Joskus tuntui, että tarvitsen tätä mutta nyt olen ollut ilman kasvovettä enkä ole kaivannut. Hoitovesi tosin on ollut käytössä.

tBS Love & Plums vartalovoi tuntui olevan vähän nihkeää imeytymään eikä tuoksukaan oikein miellyttänyt. Tosin epäilen nenäongelmia kun tuntuu taas, että haistan mitä sattuu. 

XZ mustikkahoitosuihketta käytin selvittelyssä ja siinä ihan jees mutta Niiskuneiti best. Tuli kyllä muutenkin suihkittua mutta suihkutettava, jätettävä hoitoaine ei ole välttämätön. 

Mossa Vitamin Coctail kasvoöljystä tykkäsin kasvojenhoidon viimeisenä steppinä. Pullo kului aika nätisti vuoteen. Ohut ja imeytyvä.

Dermosil Pearl Maskista en osaa sanoa tekikö mitään. Helmet olisi pitänyt hieroa ihoon mutta kun ne eivät hajonneet ennen kuin iho ärtyi hankaamisesta.


tBS Festive Berry -käsivoide oli ohutta ja imeytyi nopeasti. Tuoksu miedon marjaisa.

essence soft cotton käsivoide oli tuhdimpaa mutta imeytyi hyvin.'
 
Oriental Lilies -käsivoide Tokmannilta on hyvin edullinen ja toimi taskukäsivoiteena ihan ok.
 
essence high beauty huulirasva oli yöhuulirasvana pysyvä ja suojaava.
 
Yon-Ka  Age Defense Hydra N°1 Masque oli ohut geeli-naamio, jonka käytin yönaamiona. Kosteutti hyvin. Oli reissupussissa, joten harvakseltaan käytin ja pieni pakkaus, joten muuten muutoksista on vaikea sanoa.


Dermosil silmänympärysöljyä on vielä jäljellä mutta sen pohjalla on jo niin paljon sakkaa roll-on-systeemin takia, että lentää pois. Hyvä sy-öljy kyllä. 

L.O.V Perfectitude Shine Control Loode Powderin pakkaus oli hoopo kun kannessa on kiinteä vippa mutta puuteri itsessään ihan ok. 

Yves Rocher Radiant lip crayon Rose Sorbet oli ikivanha huulipunakynä, jonka käytin etäillessä työpäivinä pois.

Catrice Advent Beauty Gift Shop 01 Delicate Nude Lips huulikiilto oli aavistuksen mentolinen mutta ei paljoa. Pieni pakkauskoko ja nopeasti poiskäytetty limited editionin huulikiilto.

essence Hydro gel eye patches olivat kivan viilentävät ja kosteuttavat.

Masque me up foot mask socks -kosteuttavat sukat olivat helppokäyttöiset ja pysyivät villasukan alla hyvin aamutoimien ajan. Kosteuttivat ihan ok:sti.

Siinäpä ne sitten olis, tämän vuoden loppuneet. 

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie