Joulukirjoja joulunpyhille

 Mikäli vielä etsit sitä oikeaa seuraa sohvannurkkaan jouluksi, tässä voisi olla sopivia.



Joulukirjoissa on toki joululeffojen tapaan myös romanttisia mutta onneksi myös vähemmän romanttisia. Liika on nimittäin liikaa ja en kaipaa joululta amerikkalais- tai Bridget Jones -tyyppistä, pakko löytää deitti jouluksi -kuviota. 

Jenny Fagerlund: 24 pientä ihmettä
Kaksi vuotta sitten miehensä menettänyt Emma on edelleen alamaissa ja päättää tehdä 24 hyvää tekoa ennen joulua. Tekojen myötä elämä alkaa valaistua hiljalleen.

Leena Lehtolainen: Joulupukin suudelma
Novellikokoelma, josta monet olin jo lukenut aikaisemmin. Viihdyttävä, ei romanttinen joulukirja.

Milly Johnson: Kirsikoita ja joulun taikaa
Rakkautta monessa muodossa mutta ei mikään perinteinen joulurakkaustarina. Bridge ja Luke ovat tapaamassa viimeistelläkseen avioeronsa ja joutuvat lumen saartamiksi aution kylän majataloon 4 muun ihmisen kanssa. Suosikkini tämän vuoden joulukirjoista.

Jenny Bayliss: Jouludeitti x 12
Kate osallistuu deittifirman 12 deittiä ennen joulua -ohjelmaan ja kuinka monella tavalla treffit voivatkaan mennä pieleen. Ei niinkään Tindertreffikarmeuksia kuin herttaisia ja hassuja treffimokia.


Lucy Diamond: Joulu saapuu rantakahvilaan ja Yllätyksiä rantakahvilassa
Jatko-osia ihanalle Rantakahvila-kirjalle. Lyhyitä ja aika perinteisiä joulu on pilalla, joulu pelastuu -joulutarinoita.

Joanna Bolouri: Paras aika vuodesta
Emily on vihdoin viimein pääsemässä joulunviettoon perheen luokse miehen kanssa kun mies paljastuukin petturiksi. Välttyäkseen säälittelyiltä, Emily palkkaa mukaanva valepoikaystävän. Ja sitten varmaan aika lailla arvaattekin jutun juonen. Toiseksi paras tämän joulun kirjoista vaikka inhoankin tätä pakko olla deitti -ajatusta. Suklaarasia on niin paljon helpompi mukana vietävä kuin tuore poikaystävä.

Annika & Jessika Devert: Joulu joka päivä
Kesäisen jouluinen joulukirja. Kolmen tytön yksinhuoltajaäiti Emelie perii talon Sardiinisaarelta ja kesän alussa onkin hämmentävää huomata, että peritty talo on täynnä joulujuttuja. Talon lisäksi Emelie perii puutarhurin. Nuoren ja komean sellaisen. Kolmanneksi paras joulukirja tälle vuotta. 

Lukuiloa!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie