Catrice Advent Beauty Gift Shop -limited edition

 Catricen joulunajan limited edition -valikoimassa on pieniä "sukantäyte"juttuja.

Ostin valikoimasta melkein kaiken, kaksi luomiväripalettia, kaksi huulikiiltoa, kaksi highlighteria, kaksi sivellintä ja kynsilakan.


Luomiväripaletit ovat 6 grammaisia, että ei nyt ihan hirveän minejä, ennemminkin juuri järkevän kokoisia. Highlighterit taas ovat 3,2 grammaisia. Ylempi paletti (01) on punaruskean sävyjä ja alempi (02) on vähän kylmempiä ruskean sävyjä. Palettien nimet viittaavat pinkkiin ja lilaan ja niissä on ilmeiseti ajateltu pakkauksen sävyjä ei luomivärien.
 
Luomiväreissä oli ihan kivat sävyt kun testailin, mutta ei mitkään ihmeelliset pigmentit.

 
Highlightereissa ei loppujen lopuksi ole kovin suurta tummuuseroa, ennemminkin lämpimyyserot. Tässä ero näkyy todellisemmin kuin aikaisemmassa kuvassa.

Siveltimet ja huulikiillot ovat oikeasti minejä. Siveltimissä on lyhyt varsi ja kyseessä on siis luomiväri- ja blendaussivellin. 

Huulikiillot ovat samaa mallia kuin aikaisemmin tänä vuonna lähes suoraan poistoon mennyt Catricen huulikiilto. Joko koostumus on aavistuksen muuttunut tai sitten huulet ovat vähemmän kuivat. Nyt näitä nimittäin pystyy käyttämään, vaikka eivät lemppareiksi muodostukaan. 1 ml tuotetta kummassakin tuubissa.

Ihanaa itsenäisyyspäivää!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie