Pahoja karkkeja

 

Oon ehkä joskus maininnutkin, että olen syömääni karkkimäärään nähden tosi nirso karkkien suhteen. Senpä vuoksi tuolla kaapissa on odottamassa iso pussi karkkia vähemmän nirsoille syöjille. Ei nimittäin nyt ollut ihan makuuni nämä pussit.


Vasemmalla oleva Ässä All Stars pussi (500g) oli suurempi pettymys. Ässämixistä tykkää, enemmän tosin hedelmänmakuisista kuin salmiakista. Missä X:stä tykkään mutta kirpeät karkit saavat karttakieleni oireilemaan pahasti. Ässä Chocon suklaakarkit olivat koostumukseltaan möhjujä, samoin Ässä Mekanixin pultit. Koostumus häiritsi niin, etten paljoa makua päässyt arvioimaan.

Remix favouritessa (500g) ihmettelen, että missä greipit on jos kerran kuluttajat ovat äänestäneet. Ei niin moni voi olla väärässä siitä, että greippi on paras karkki ja kuuluu Remixiin (vaikka ärsytääkin kieltä). Mutta tässä vain Tutti Frutti hedelmärakeet jäivät syömättä. Ja taas koostumuksen vuoksi. En tykkää rakeista ylipäänsä. Pussista löytyy Pantteria niin hedelmänä kuin salmiakkina, missä X:ää ja Amazonia eli hyvinkin vanhoja hyviä tuttuja. 

Näitä arvosteluja tehdessä alkaa tuntua, että söisin vaikka pahvia jos sen koostumus olisi oikea. Mulla siis tosiaan on karttakieli ja en välitä kovin vahvoista mauista tietyissä kategorioissa. Tykkään esimerkiksi muumi- ja mariekekseistä, voileipäkekseistä yms. käytännössä pahvista oikealla koostumuksella. 

Oletko maistellut jo karkkiuutuuksia?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie