Essence DIY-joulukalenteri 2021, shop my stash

SISÄLTÖVAROITUS

Essencellä on tänä vuonna kaksi DIY-joulukalenteria, joissa on hiukan eri sisällöt. (Tiedot kalentereista löydät mm. joulukalenterilistauksestani) DIY-joulukalenterin omgelma on se, että niihin on tungettu tuotteita, jotka eivät ole myyneet odotetusti eli ylijäämäkamaa ja ainakin omissa varastoissani on jo niin paljon joko samoja tuotteita, tai korvaavia ettei kannata ostaa DIY-kalenteria. Esittelenkin tässä postauksessa Essencen Made With Love DIY Advent Calendar - 02 Assembled With X-Mas Sparkl-joulukalenterin shoppailemalla omissa varastoissani.

Viime vuoden laatikko, ettei vahingossa spoilaannu kuvista.

 

Kalenterin paleteista itseltäni löytyivätkin kaikki eli Witch Side, never give up your daydream ja Konnichiwa Tokio.

 
Witch Siden sävymaailmasta ja sävyistä tykkään, Konnichiwa Tokio on aika peruspaletti ja pastellinen  daydream sopii lähinnä samansävyisten voidemaisten luomivärien kiinnittämiseen pigmentin puutteen vuoksi.


Sitten pitää hiukan etsiä korvaavia tuotteita, mutta kalenterissa siis Essencen You better work -puuteri, joita olen yhden käyttänyt, keep it perfect fixing spray, I 💙 stay luomiväriprimer (miksikähän otin kuvaan peiteaineen 😕 ja neliön mallinen blushilighter eli liukuvärinen poskipuna/highlighter.


Jotenkin arvasin, että geelimäinen jelly nail polish remover ei alunperinkään ollut hyvä idea ja sehän löytyy nyt kalenterista. Itse luotan ihan perinteiseen nestemäiseen versioon. Kynsilakkoja kalenterista löytyy punainen, ranskalaiseen manikyyriin sopiva nude, kiiltävä päällyslakka ja kynsilakan korjauyskynä.


Rajaustussi ja I love extreme curl & volume mascara (eli se vihreä tuubi) löytyvät kalenterista.


Plumping Nudes ja Shine shine shine huulikiillot löytyivät omista jemmoista, tosin toisessa sävyssä. Kalenterissa on  kaksi noita This is me -nudehuulipunia, itselläni on vain yksi niin kaveriksi toinen neutraali huulipuna. Mattahuulipunan korvasin itse glitterpunalla kun en mattaa käytä. Huultenrajauskynäkin on sävyltään aika sama kuin kalenterista tuleva.
 
Meikkituotteiden lisäksi kalenterissa on blotting paperia, jota itsellänikin on jossain, tekoripset, kynsitarroja ja lyhytvartisia luomiväriapplikaattoreita.

Sinällään kalenteri ei mikään huono ole hintaansa nähden, mutta kuten nähtiin, ei itselläni ole sille tarvetta.

Haluaisitko nähdä jonkun muun kalenterin shop my stash version?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie