Karkkia aamiaiseksi?

 Fazerin uutuudet mahdollistavat melkoisen karkkisen aamupalan. Dumle-kaurajuomaa saa kaupoista niin litran purkeissa kuin annospakkauksissakin. Fazerina granolaa pelkästään purkissa :)

Dumle-kaurajuoma on suklaista ja makeaa, kauran ja toffeen aavistaa, toffeen etenkin tuoksussa. Kokeilin vain kylmänä, mutta tätä voi lämmittääkin. Dumle ei nyt iskenyt omaan makuuni, vaikka aikaisemmin Dumle-kaakaojauhe oli lempparini. Itse asiassa loppu jäi juomatta kun ei houkutellut juomaan vaan join aterioilla mieluummin vettä ja en osaa juoda muuta aterioiden ulkopuolella.

 
 
Fazerina-granola on tummaa suklaata ja appelsiinin paloja täysjyväkauran kanssa. Vegaaninen granola sisältää kuitua kivat 8,2%  mutta sokeria, rasvaa ja etenkin tyydyttynyttä rasvaa on sen verran paljon, että en välttämättä ottaisi joka päiväiseksi aamupalakaveriksi tai sitten annoksen on oikeasti oltava maltillinen. Ainakin itse tuppaan annostelemaan granolaa aika reilulla kädellä jogurtin sekaan ja silloin sokerin ja rasvan määrä kannattaa tsekata. Mutta satunnaisena herkkugranolana oikein hyvä.

Oletko jo maistanut?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie