Tammikuun kosmetiikkaostokset

 Niin kuin joka vuoden alussa, totean nytkin, että ostolakko tai low buy on ihan paikallaan. Vaikka toisaalta vartalovoiteet taitaa oikeasti olla loppumassa.


 

Tammikuu oli kuitenkin hyvin maltillinen.

 Iso kuutio marseillesaippuaa ja vielä isompi pullo nestemäistä marseillesaippuaa sain lahjaksi. Näillä varmaan pärjäisi loppuvuoden mutta on vielä muutama muukin saippua jemmoissa.

 Omia ostoksia olivat sitten L´Orealin hoitoaine, essencen KONNICHIWA TOKYO luomiväripaletti, HELLO GOOD STUFF seerumi ja Catricen kaviar gauche -huulikiilto ja VOLUMIZING LIP BALM punaisena. Molemmat huulituotteet sisältävät mentolia.

Nämä essencen kaupunkipaletit ovat olleet aikaisemmatkin laadultaan hyviä. Tässä on sävyinä hyvin arkeen sopivia neutraaleja ja sitten tuo ihana turkoosi.

Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

  1. Näitä tuotteita en ole itse testannut, mutta tuo seerumi kiinnostelisi. Ootko jo kerenny testaamaan sitä ja mitä mieltä olit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo vielä ehtinyt testailemaan. Nyt on tarvinnut kaikkein tuhdeimmat pakkaskelin voiteet ja seerumit, joten tämä saa odotella vielä hetken :)

      Poista
  2. Noi Savonin tuotteet on ihania! Niitä pitäis ostaa kyllä useammin. Pidän eritoten tuoksuista joita niissä on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle nää on ihan uusia juttuja. Tuoksu ainakin on vahva, koska koko kaappi missä näitä säilytän, tuoksuu :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie