Salainen pannuprojekti

En halunnut tälle vuodelle päivitettävää pannuprojektia vaan olen vuoden mittaan yrittänyt kuluttaa toissavuotisen Essencen joulukalenterin aaton luomiväripalettia. Sitten ihan omaksi iloksi olen kuvannut paletin kuukauden välein ja ilahtunut miten se kuluukaan. Tätä ehkä ei voi ymmärtää kuin toinen pannutushullu. Ja hirveän fiksusti otin aivan uuden paletin vuoden alusta käyttöön. Tykkäsin tästä kyllä todella paljon eikä varsinaista kyllästymistä ehtinyt vuodessa tulla mutta nyt on aika ottaa toinen paletti arkipaletiksi.

Tammikuu

Tammikuu

Aloitin siis koskemattoman paletin tammikuussa ja tämän verran sain jälkeä kuun loppuun mennessä.

2.3

29.3

28.4

29.6
Puoli vuotta meni ennen kuin ensimmäisessäkään värissä pannua sain yhtään näkyviin.

30.7

31.8

1.10

30.10

30.11

28.12

Jouluksi vasempaan yläkulmaan syntyi pupukuvio (kallista päätä vasemmalle). Olin varma, että olisin saanut vielä kuudennenkin pannun näkyviin vuoden loppuun mennessä mutta ei. Vaikutti varmaan sekin, että olen saikuttanut suurimman osan joulukuusta ja meikkailuinto on ollut aika pientä.

Yritys kuluttaa yksi pieni paletti, kokonaistuotemäärältä 9,5 g muistutti taas hyvin siitä, että omistan ihan liikaa luomivärejä sillä yhdenkin paletin pannuttaminen vaatii töitä. Käytin vuoden aikana ehkä parikymmentä kertaa muita luomivärejä ja kaikki arkimeikit tein tällä jos vain meikkasin.

Ensi vuodelle ajattelin kasata taas tuotteita jotka haluan vuoden aikana käyttää pois, mutta haluan myös käyttää laajemmin tuotteita, enkä keskittyä yhteen palettiin.


HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2019!

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie