Joulukuun loppuneet

Hitsit kun nyt lomalla olis aikaa kirjoittaa niin pää ei edelleenkään oikein toimi, ilmeisesti flunssan perään poskiontelotulehdus tai jotakin vastaavaa. Näytti jo flunssa paranevan ennen kuin alkoi uudestaan päänsäryllä ja tukkoisuudella. Nenäparka. Mutta katsellaan nyt ainakin loppuneet pois niin saan roskat pihalle kunhan jaksan seuraavan kerran mennä ulos. Onneksi on laiskat välipäivät muutenkin.


Aloitellaan hiustuotteista. Intensive Relax-hoitoaine päänahalle rauhoitti päänahkaani huomattavasti. Pullo kesti iät ajat enkä ajatellut tätä ostaa uudestaan vaikka hyvä käytössä olikin. En jaksa metsästää tuotteita, joita en saa helposti joko netti- tai kivijalkakaupasta. Ostin joskus aikoinaan I love me-messuilta.
Yves Rocher Nutrition hoitoaine kuiville latvoille oli myös hyvä. Voisin ostaa lisää jos olisin muuten tekemässä tilausta YR:lle mutta kokeilen nyt ihan kaupasta haettua voidemaista jätettävää hoitoainetta.
Klippoteket Argan Oil Treatment on lempparitehohoitoni/hiusnaamio. Uusi on jo odottamassa käyttöä. Tykkään muutenkin hirmuisesti tästä argan oil-sarjasta.


Rupesin kuluttamaan ihoöljyjä oikein kunnolla ja sainkin kaksi pulloa pois. Agualan Oil oli näistä selkeästi heikoimpi miellyttävyydeltään, kosteutustehoissa en huomannut eroa. Inhoan öljyssä suihkepulloa ja sen vuoksi Aqualan sai mennä Herbinan pullon läpi, jossa on pumppu.
Herbina kauneusöljy oli ihana käyttää, imeytyi nopeasti ja pullo tosissaan saa kiitoksia. 
YR vartaloemulsio Golden tea oli yllättävän paksua ja riittoisaa. Joinain vuosina kausituoksut ovat olleet hyvin liruja, tämän kanssa sai hetken odotella että imeytyi ihoon.
Dermosil Puolukkaihonhoitovoide tuoksui mielestäni hämmentävän samalle kuin Dermosilin kesäkukkatuoksu aikoinaan ja en tykännyt siitä tuoksusta. Ohut ja nopeasti imeytyvä voide. Pari kertaa sain kropan rasvattua, iho ei kiristellyt, mutta en osaa sanoa miten toimisi pidemmässä käytössä.
Dermosilin karbamidipuikosta on jo uusi käytössä, en vaan voi olla ilman tai kantapäät menevät kauheiksi.


Avenen cold cream on ikivanha kuivan ihon voide, joka toimi yökäsivoiteena todella hyvin. En kyllä viitsi ostaa lisää pelkästään siihen käyttöön kun halvempiakin löytyy mutta toimi hyvin myös niistämisen kuivattamaan nenään viime talvena.
The Body Shop Peppermint Candy Cane ja Absinthe käsivoiteet olivat molemmat mielestäni vähän erikoisia tuoksuja. Hyviä kyllä, mutta käytän käsirasvaa niin tiuhaan tahtiin, että vähän maltillisempi tuoksu riittää. Jotenkin se raikkaus käsissä häiritsee.
Neutrogena Norwegian hand cream oli yökäsirasvana. Olisin halunnut tähän klipsikorkin, mutta muuten ihan hyvä. Sen verta tylsä, että hetkeen ei tule kyllä ostettua uutta, etenkin kun kaapissa on vielä toinen, jollain tapaa eroava tuubi.


LV kosteuttava misellivesi 3 in 1 toimi aamupuhdistuksessa hyvin, meikkien puhdistuksessa käytin viereistä purnukkaa. Emulsiopohjainen mutta en tiedä näkyikö se muussa kuin siinä, että tuote oli vähän maitomaista.
Garnier Micellar Cleansing Water in Oil oli luottoputsari baari-iltoina mutta myös ihan arkimeikinpoistossa ennen kasvojen pesua toisella putsarilla. Tykkäsin, mutta ostan mieluummin Lumenen vastaavaa.
Lumene Glow reveal 60 second facial loppui viimein. Tuubista riitti ikuisuudeksi. Tykkäsin kyllä. Etenkin kesällä tuli käytettyä päivittäin, talvella harvemmin.
tBS Vitamin E overnight serum-in-oil on sitten ikivanhaakin vanhempi mutta tehokäytin pois. Käytin ihan tavallisen kasvoöljyn tapaan vaikka tämä olevinaan onkin jokin seerumi öljyssä.
YR Hydra vegetal liquid serum oli hirveän rakeista nestettä joka ei imeytynyt. Olen käyttänyt tätä aikoinaan ison pullollisen ja silloin koostumus ei ollut tälläinen. En tiedä onko sitä muutettu vai oliko tuubi mennyt pahaksi. Käytin näytteen kyllä heti saatuani sen. 


Cien bodymilk oli tuotteena ok, kosteutti etenkin kainaloita, jotka haluan mieluummin rasvata suihkuvoiteella mutta haisi aurinkorasvalle ja tuubi on aivan mahdoton saada kokonaan tyhjäksi. Suihkutuotteita en halua leikellä auki, koska sitten niihin menee vettä ja harvemmin pidän saksiakaan suihkussa mukana.
Snow Fairy shower gel kuuluu monen jouluun ehdottomana joulutuotteena. Itse pidin tästä, mutta en niin paljoa, että sitä tarvitsisi ensi jouluksi hankkia.
Dermosil Sensitive deo roll-on on vakkari ja uusi on käytössä.


Dermosil Tindra käsivoiteen tuoksusta en osaa sanoa kun testasin tätä nenä tukossa.
YR golden tea huulirasva oli peruskamaa.
tBS Satsuma edT oli kivan pirteä arkituoksu etenkin kesään. Ihan kiva oli myös saada loppumaan talven alta.
L´Oreal color riche huulipuna on ajalta jolloin olin blondi ja sen koostumus oli muuttunut, joten jouti pois joulusiivouksessa.
Too Faced shadow insurance riitti 5g pakkauksessakin järjettömän pitkälle ja täysikokoinen ehtisi mennä vanhaksi jos ikinä raaskisin sitä tilata. Seuraavan kerran Ruotsissa käydessä voisin kyllä katsastaa minipakkaukset.
Catrice golden lip booster oli projekti saada loppumaan. Miksi huulituotteisiin pitää mennä tunkemaan mentholia???
Revolution liquid highlighter toimi pikkujoulukaudella mutta muuten se on liian glitterinen joten joutaa pois vanhenemasta.
Essence stay all day 16h peiteaine on ollut auki niin kauan, että vaihdan nyt vuoden vaihteessa. Jaksan arkena harvoin kunnon meikkipohjaa ja silloinkin kun laitan meikkivoidetta, unohdan välillä peiteaineen ja en ymmärrä miten jotkut saavat laitettua sitä naamaansa monta tuubia vuodessa.

Ihan ei uutta vuotta pääse puhtaalta pöydältä aloittamaan mutta kiva oli saada näinkin paljon tuotteita pois.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie