Mites tavoitteet 2018 toteutuivat?

Viime tammikuussa kirjoittelin tavoitteita ja nyt olisi hyvä aika katsoa miten ne toteutuivat.

Kuvituksena kuvia vanhempieni pihalta.

 1. Kandinpaperit pitäisi saada valmiiksi tänä vuonna, puuttuu kolme kurssia ja itse kandi.

No kandista puuttuu edelleen se kandi. Tarkoitushan oli kirjoittaa se elokuussa, mutta loma kutistuikin puoleen kun kutsuttiin takaisin töihin ja se lyhyt loma meni pitkälti mummon vierellä sairaalassa.

 2. Kosmetiikkavaraston pienennys on kestotavoite

Rehellisesti sanottuna en tiedä, onko varasto pienentynyt. Olen kyllä karsinut tuotteita niin roskiin kuin odottamaan, että löytäisin niille uuden omistajan. 

3. Haluan lukea kirjahyllyni läpi 

Pääsin melko hyvään alkuun kunnes tutustuin BookBeatiin. Olen kyllä saanut jonkin verran ammattikirjallisuutta luettua ja myytyä pois. Tärkeintä kuitenkin mielestäni on se, että olen lukenut tänä vuonna enemmän kuin vuosiin.


 4. Keskeneräiset neuleet neulon pois

Keskeneräisiä neuleita on edelleen mutta paljon on tullut valmistakin tänä vuonna.

5. Mahdun toppahousuihini myös ensi syksynä ja alle menee muutakin ilman, että tukehdun. (Tai saan painehaavat niin kuin melkein kävi tänä syksynä) 

Toppahousut mahtuivat päälle ainakin joulukirkkoon.

6. Käyttää enemmän mekkoja

Iltapukua ainakin tuli käytettyä, muuten mekkojen käyttö on ollut vähäistä.

7. Saada rahaa säästöön niin, että pärjään seuraavan talven.

Rahat on riittänyt ja näyttäisivät riittävän mutta ainahan sitä lisää voisi olla.


8. Vähentää maallista omaisuuttani ja ostaa uutta järkevästi.

Tavara tuntuu vaan lisääntyneen kun kämpillä on kirpparikasoja odottamassa, että saisin ne jonnekin. Vaikeaa autottomana päästä eroon vaatteista, jotka eivät menneet kirpparilla kaupaksi kun ei roskiinkaan halua heittää ja FB-kirpparia en vaan jaksa. Ensi vuodeksi suunnittelin vaatteiden suhteen No-Buy vuotta, katsotaan herääkö suuria tarpeita.

9. Käydä liikkumassa enemmän ja saada kropan koostumusta paremmaksi.

Palkkasin kesäksi PT:n ja sain käytyä salilla kesän ja loppuvuoden aikana 26 kertaa eli noin kerran viikkoon. Välillä oli hyviä 3 salikerran viikkoja mutta sitten on ollut aika paljon myös 0 viikkoja kun olen yhteensä sairastanut 7 viikkoa tuona aikana. Ajatuksena oli ottaa uusi Inbody-mittaus alkuvuodelle mutta nyt neljän viikon tauon jälkeen, taidan siirtää sen myöhemmin kevääseen. 

10. Pitää hauskaa.

Vuosi on ollut ihan hyvä, mutta jäin harmittelemaan hiukan sitä, etten enää jaksanut oikein osallistua opiskelijabileisiin. Osin vaikutti se, kun en juo alkoholia, osin se, että Puikkaria, joka oli melkein kuin oma olohuone, ei enää ole ja osin ehkä se, että sitä alkaa olla vanha ja tämä oli jo 7. opiskelijasyksyni.

 

Kuten alunperin arvelinkin, eivät tavoitteet niin hirveän hyvin toteutuneet. Toisaalta pääsee helpolla kun ei tarvitse uusia miettiä. Ensi vuodelle haluaisin lisätä vain yhden tavoitteen ja se on yrittää selvittää, mitä ihmettä oikeasti haluan tehdä tulevaisuudessa niin työn kuin muunkin elämän puitteissa. Tällä hetkellä tuntuu, että vaihdan tavoitteita ja suunnitelmia vartin välein ja se on aika hämmentävää ja energiaa vievää.

Teettekö te tavoitteita uudelle vuodelle?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie