keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

Maaliskuun The Better box

Nyt tulee kyllä vähän tylsä boxing kun puolet Bette boxin tavaroista löytyi jo kotoa. Olen siis tyytyväinen, etten boxia tilannut.


Biozellin color maski sävyttävä tyvispray tuli vissiinkin kauneusprofiilin mukaisesti eri väreissä. Itselläni on tämä intensive red pyörinyt kaapissa kokeilematta jo pitkään. Pelottaa sotkeeko koko kylppärin.

Lumenen CC-voide on mulla vielä vanhassa pakkauksessa, koska ei sitä niin hirveesti mene kun on muitakin meikkivoiteita ja on laiska arkimeikkaaja. Boxissa tuli uusi versio, henk. kohta en tiedä onko muuta eroa kuin pakkaus.


Nivea MEN Sensitive After Shave Balm on niitä juttuja, jotka jätän suosiolla kokeilematta ja luotan Lumenen CC-primeriin silloin, kun primeria tarvitsen eli kuivalla ihollani hyvin harvoin.


Batiste Stylist XXL Volume Spray olis voinu olla ihan kokeiltava, mutta luotan nyt jo vanhaan ja varmaan Biozellin tekstuurisuihkeeseen.


Miun mielestä suurin osa kuorinnoista on aika tylsiä ja vaikka Mádara Exfoliating Scrub voisi olla yllättäjä, ainakin nyt riittää ihan Herbina. Iho on kuiva ja hirveän paljon ei kärsi kuoria ja yksi pikkutuubikin kestää ikuisuuden.

Tulipas tylsä postaus, mutta tylsiä oli tuotteetkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti