Koko meikki Essencellä


Taas on näköjään huulipunaa hampaissa mutta älkää välittäkö siitä. Palaillaan vielä Essencen uutuuksiin kokonaan Essencellä tehdyn meikin parissa.



Onneksi rupesin meikkaamaan vasta koulun jälkeen, sillä tuntui, että mikään ei nyt mennyt putkeen. Meikkipohjana käytin get picture ready (10 matt ivory) -meikkivoidetta, joka jumittui otsaan ja nenänpieliin karseaksi kakuksi. Peitevoide soft touch mousse concealer (10 soft beige) teki toiselle alaluomelle rajauksen peiton sijaan ja uutuus strobing highlighter (10 light uo your life) ei oikeastaan näkynyt mihinkään.


Puuteria päälle vaan! Ensin mattifying compact powder (light beige) oli hiukan turhan tumma joten päälle vaaleampaa colour correcting mattifying powderia (10 beautiful finish) joka on melkein valkoinen. Strobing highlighterista (10 let it glow) tykkäsin ja poskipunasta the beach house (01 give me vitamin sea!).


Volume stylist 18h lash extension mascara lupaa pituutta ja sen se toimittaakin ihan kohtalaisesti. Enemmän kuitenkin neutraali arkiripsari. hi!lighting eye shadow mousse tuntui alkuun liian löysältä ja vaikealta annostella paakkuuntumatta mutta sormella levittäen siitä sai ihan kivan neutraalin pohjan luomille. Kulmissa make me brow (01 blondy brows) ja kulmaluulla brit-tea duo highlighter pencil (01 par-tea pencil) valkeaa puolta.


Kuva vanhemmasta meikistä. Volume stylish tuppaa klimppaamaan ripset jos hirveän paljon annostelee.



Huulipunaan ihastuin. Metal shock 03 on kunnolla metallinen punainen, jolle kamera ei näköjään anna oikeutusta.


Myös fade your shade lipstick (01 washed away) ylähuulella ja make me matt lip top coat alahuulella tulevat varmasti olemaan käytössä. Fade vaalentaa ja mattaa ja make me mattaa huulipunan. Ihan huippuja kun sävy ei satukaan ihan oikein tai ei tykkää käyttää mattapunia kuivattavan vaikutuksen takia.


Instant matt make-up setting spray ei ainakaan pakkelipintaan kovin vaikuttanut, en kokeillut vielä hikoilu tai sadeolosuhteissa pidentääkö meikin kestoa. Micellar water poisti silmämeikin hyvin ja kirvelemättä, mutta meikkipohja tarvitsi vahvempia aineita lohjetakseen.

Tuli taas kyllä huomattua, että meikkipohja on kaiken a ja o. Kun se ei ole kunnossa niin koko meikki plörähtää.

Onko teillä päiviä kun meikkaus ei vaan suju?

Kommentit

  1. Mua kiinnostaisi tuo meikinkiinnityssuihke, koska Instant matt-meikkivoide pysyy tosi mattana kasvoilla. Harmi vaan ettei vaalein sävy ole mulle sopiva, se on ehkä pikkuisen oranssihtava :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo noi meikkipohjat ei oo oikein Essencen vahvuus sen valikoiman vuoksi. Ite oon useemmalla saanu lähinnä keltasen naaman.

      Poista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie