perjantai 24. maaliskuuta 2017

Katsaus pannuprojektiin

Ensimmäinen vuosineljännes pannuprojektia alkaa olla ohi ja on aika kurkata onko mitään kulunut.


Tammikuussa lähdettiin aika isosta kasasta.

Tulipas sumea kuva. Avonin vartalotuoksun pinta on laskenut noin sentin. Piirsin pulloon viivan tammikuussa. Ninan pinta oli reilusti alimman lehden nurkan yläpuolella, nyt ollaan melkein puoli senttiä alle.

Dermosilin Foor Balm on ollut vähän vinossa eikä pinta ole tasassa, mutta on sekin muutaman millin vajunut.
L´Orealin cushion on jo loppunut. Essencen meikkivoide taas takkuaa koska ei vaan toimi.


Poskipunia ja yhtä highlighteria en kuvannut uudestaan, koska en näe omin silmin niissä yhtään kulumaa
vaikka ahkerasti olenkin käyttänyt.
Yksi essencen huulikiilto loppui kevättalven aikana ja myös essencen hassun mallinen huulikynä on finito. Muitapa ei olekaan paljoa tullut käytettyä.Kynsilakat loppuivat heti alkuunsa. Highlighter voidetta en kuvannut, mutta toivoa senkin suhteen on. Essencen kynsiöljy on kulunut yllättävän hyvin kun olen Supernaturalia katsoessa muistanut öljytä.
Luomiväreissä ei vielä näy muutosta, kumpikin kynä on onneksi hieman lyhentynyt.

Postaustahti on ollut tosi laiska nyt viime aikoina. Oon ollu aika paljon menossa ja sillon kun en oo, oon ollu nukkumassa. Kevät on aina jotenkin tolkuttoman kiireistä aikaa. Yritän kuitenkin aina saada vähintään yhden postauksen viikossa ulos. Ensi viikolla yritetään ainakin kuun ostoksia ja loppuneita katsella.

2 kommenttia:

  1. Oletko tykännyt tuosta Essencen kynsiöljystä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hirveen huono sanoa puoleen tai toiseen, mulle ensimmäinen kynsiöljy ja kun töissä läträä koko ajan käsidesillä ja kotona käsivoiteella, niin en osaa sanoa onko kynsinauhat kunnossa siitä johtuen vai siitä huolimatta. Pakkauksesta oon tykänny, helppo siveltimellä levittää mutta aika hitaasti imeytyy.

      Poista