Helmikuun loppuneet


Aikasmoinen läjä niitä taas tuli vaikka kuukausi oli lyhyt. Postaus tulee nyt vasta illasta kun piti käydä luennolla nukkumassa sen sijaan, että olisin ollut kotona kirjoittamassa.


Lemon Juice & Glycerine Avocado & Sitruuna Vartalovoide, 5/5 ja plussa suomalaisuudesta. Tarkoitettu normaalille/kuivalle iholle ja on huomattavasti ohuempi kuin erittäin kuivan ihon puuvilla-voide, josta myöskin kyllä tykkäsin.  Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin.
Yves Rocher Raspberry Peppermint -suihkugeeli siirtyi viime kuussa nähtyyn pumppupulloon. Todella hyvin vaahtoava mutta aika mieto tuoksuinen suihkugeeli.
Herbina Mango Spa Vartalokuorinta oli taas niitä tuotteita, joita en vaan tajunnut, ei kuori kunnolla, mutta ei myöskään toimi suihkugeelinä.
Erisan hoitava käsivoide on perustylsä, toimiva käsivoide, josta ei ole ihmeempää sanottavaa.


Pirkka Face -kosteuspyyhkeet toimivat swatcien poistossa ja meikin alkupoistossa koneella istuessa.
Yves Rocher Nutritive Vegetal -kasvovesi on tarkoitettu kuivalle iholle ja tuntui mukavalta.
Lierac Hydragenist Moisturizing serum, Moisturizing cream ja Moisturizing cream-gel on kaikkialla tosi paljon kehuttu, mutta mulle ei vaan iskeny. Seerumi vielä ok mutta etenkin cream kyllä lähti ärsyttävästi rullautumaan naamalta.
Lumene Bright now 360° Eye treatmentista tykkäsin. Olisin ostanut lisää jos olisi ollut myynnissä, nyt uutuuksista Valo-sarjan sy-voide käytössä. Siitäkin tykkään, aavistuksen ohuempi kuin tää vanha.


Hammastahnoja pari kipaletta Colgatelta, lempparini MaxFresh ja LivBoxin peruja Max White, jota vois ostaa jos valkaisevaa haluaisi.
Essencen quick & easy sponge nail polish remover ei varsinaisesti loppunut mutta tyyny sisällä hajosi ja pientä mustaa murua oli kädet täynnä kun lakkaa poisti. Tämä oli niin helppo ja kätevä, että varmaan turhan glitterisiä lakkoja poistin tällä eikä kestänyt kulutusta.
L´Oreal Preference hiusvärin hoitoaine on kyllä takuukamaa. Yleensä kun tuubin esittelee loppuneissa, on jo aika värjätä juurikasvu piiloon.


Essence Hand Cream on todella hyvä reppu/käsilaukku voide talveksi. Tarpeeksi paksua mutta imeytyy nopeasti eikä tuoksu niin vahvasti, että koko luentosali haisee.
L`Occitane Verveine, Amande, Roses et Reines ja Pivoine Flora ovat kaikki ohuita käsivoiteita eivätkä pärjää Sheavoiteelle. Verveinen sitrustuoksu on huippu, muissa en oikein tuoksuistakaan välittänyt.



Ripsarikommentteja voi käydä lukemassa viime kuulta. Mikään näistä ei vain toimi kunnolla ripsissäni enää, osa ei alun alkaenkaan joten joutavat pois.



Lumene Gel Effect Päivien hohde oli pannuprojektissa ja loppui jo nyt. Yksi lempparilakoistani.
L´Oreal Nude Magique Cushion oli mukavan helppo ja kevyt meikkivoide. Jäin kaipailemaan ohutta peittoa tämän loputtua. Kesäksi voisi harkita uuden hankintaa.
MSCHIC Mineral Primer oli myös hyvä tuote. Itse vain harvoin tarvitsen primeria, mutta jos tilaisin sarjan meikkivoidetta, tilaisin todennäköisesti myös tätä. Silikonisen tuntuinen ja sitä sisällysluettelossa onkin. Tasoittaa ihon pintaa hyvin.


Yves Rocher voidemainen luomiväri oli kätevä arkimeikissä mutta loppui.
Essencen kaksi lineria olivat kuivahtaneet ja eivät piirtäneet enää.
Kaksi Essencen huulituotetta, molemmat pannuprojektissa, loppuivat myös. 2-in-1 lipstick &liner oli hankala käyttää ja kuivatti huulia ja glossy lipbalm berry sorbet oli ällömakea ja -tahmainen.





Ostoksista en tee nyt kuukausipostausta kun molemmat Kosmetik4less-tilaukset on jo esitelty. Rahaa tilauksiin meni yhteensä n. 87€






Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie