Loppuneet kesäkuu 2024

 Loppuu, ei lopu, loppuu. Olipas taas jännittävää näiden loppuvien kanssa. Pari juttua, joista olin ihan varma, että loppuu kesäkuussa, ei sitten lopulta loppunutkaan ja loppuu varmaan tänään.


Dove body love Care + Radiant Glow Body lotion oli sen verran turhauttava pannuprojektin tuote, että en alkanut loppuja kaivelemaan purkkia avaamalla vaikka kerta tai kaksi olisi vielä siellä ollut. Värillinen vartalovoide värjäsi lakanat ja pyyhkeet vielä seuraavankin suihkun jälkeen. Dove on ihan hyvä vartalovoiteissa mutta jatkossa värittömiä kiitos.

Ziaja micellar water oli hyvinkin toimiva aamuputsari mutta melkein 400ml pullo on iso ja siihen vähän alkoi kyllästyä. 

Catrice The jungle book face toner oli kiva lisä kasvojen kosteutukseen etenkin talvella. Glyseriiniä ja sheavoita on veden jälkeen heti sisällysluettelossa ja tämä tuntuikin kyllä kosteuttavalta. 

Eveline Cosmetics Revitalum 25% Urea Complex jalkavoide oli jo asteen kevyempi kuin edellinen 30% voide mutta hyvin piti tämäkin jalkoja kunnossa.


Nivea Sun kids sensitive unperfumed roll-on on ohut ja näppärä aurinkovoide, joka sopii ihan aikuisellekin. Mm. omat vanhempani tykkäävät tästä, itse en koe roll onia parhaana kun laitan aurinkorasvan aamulla ennen vaatteita. Silloin on mielestäni helpompaa vain kaataa voidetta pullosta kämmeniin eikä palata tahmeilla käsillä uudestaan roll-oniin.

Ziaja smoothing hand cream oli sen verran ohutta, että ei riittänyt talvella käsille yövoiteena. Käytin sitten lähinnä kyynärpäihini.

Korres Youghurt Sunscreen Face + Eyes Cream-Gel  SPF 50 oli vielä sitä Korresin vanhaa koostumusta, jossa on niitä vanhempia uv-filttereitä. Tykkäsin voiteesta tosi paljon ja ostaisin tuota uutta koostumusta innolla mutta harmittaa kun siinä ei näytä olevan pumppua. Ei tietenkään pumppu ole mikään pakollinen mutta tykkään päivittäin käytettävässä tuotteessa pumpusta, jotta tulee annosteltua tasaisesti. 

Catrice Energy Boost Serum toimi aurinkovoiteen alla riittävänä kosteutuskerroksena. Vesimäinen seerumi, jossa inkivääriä. En osaa sanoa tekeekö tuolla pitoisuudella ulkoisesti mitään. Sisäisesti nautittunahan inhoan inkivääriä mutta tässä en sitä huomannut.

 
Rituals... The Ritual of Namaste Glow radiance anti-aging serum oli käyttökokemukseltaan erittäin miellyttävä. Riittoisa, ohut seerumi imeytyi hyvin. Anti-age tehosta en osaa sanoa mutta tuntui kosteuttavalta. Retinolia en uskalla kokeillakaan iholleni mutta bakuchiol ei ainakaan tässä koostumuksessa ja määrässä tuntunut muuta kuin hyvältä.

Rituals... Elixir Collection keratin recovery hair mask oli hyvän tuntuinen hiusnaamio mutta ei sen kummempi kuin edullisemmat L´Orealin naamiotkaan.

L`Occitane Amande Body Soap -palasaippuan käytin käsisaippuana. Oikein miellyttävä saippua.

Sensodyne sensitivity & gum ja Normalin best@Care -hammastahnat pääsivät nyt mukaan ihan vain sen takia, että Sensodyne on uutuus josta tykkäsin. Hoitaa molempia ongelmiani eli ikeniä ja vihlontaa. Pieni hetkellinen lämmön tunne tuntui suussa kun tahnan vei harjassa suuhun. En tiedä kuvittelinko koko tunteen.


Gosh Light´n shine lip glaze 01 oli näitä valollisia tahmeita peruskiiltoja. Purkkikin vielä vuosi eli kotona käyttelin pois.

Catrice Power Full glossy lip oil 040 Raspberry Glow oli työkäytössä helppo huuliöljy. Kulki joko käsilaukussa tai työpaidan taskussa. Opettajana kun puhuu paljon, niin huulet kuivaa tosi herkkään eli olen koko ajan lisäilemässä huuliöljyä ja tämäkin kului siis nopeasti. 

I 💙 Makeup "vihreä" huulirasva oli siis oikeasti väritön perushuulirasva, jonka minttusuklaan tuoksu oli kadonnut jo ajat sitten. Mutta huulituntuma oli ihan hyvä. Tästä on vielä se oranssi versio huulituotteiden pannuprojektissa.

Catrice Eyeshadow Stix 010 Satinfaction oli yksi lemppareitani mutta nyt oli kuivunut ja irtosi rungosta ja tipahti lattialle. Eli se oli sitten sen loppu. 

Oletin tosiaan, että lomalla olisi loppunut enemmän mutta eihän tässä ole lomalla oltu kuin vasta viikko. Eli kuukauden päästä sitten lisää.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie