Edustajakokous 2023

 Olipahan viikonloppu! Kokoomusnaisten edustajakokous pidetään joka toinen vuosi ja tällä kertaa oli meidän Uudenmaan piirin vuoro järjestää kokous. Kokouspaikkana toimi Hyvinkään Sveitsi ja meitä oli paikalla iso määrä naisia päättämässä seuraavien vuosien toimintalinjoja ja päättäjiä.

Kuvat minä, Toni Pakarinen ja Kokoomusnaiset
 
Mukaan saatiin myös hienoja puhujia niin Euroopan parlamentista kuin Eduskunnasta ja kokouksen päätteeksi saimme vielä presidenttiehdokkaamme Alex Stubbinkin mukaan.

 
Meidän Uudenmaan piirin järjestäjät ja liiton pääsihteeri Terhi Heinilä ja puheenjohtaja Pihla Keto-Huovinen. Piiriin kuuluu yhdistykset Vantaalta, Espoosta ja Keski-Uudeltamaalta. Itse kuulun Vantaan Kokoomusnaisiin ja toimin Uudenmaan piirin varapuheenjohtajana.

Viikonloppu vietettiin pinkissä. Meidän "virka-asut" on tehnyt tuusulalainen Holopaisen kutomo ja hihallinen merinoponcho toimi hyvin työvaatteena oltiinpa ulko-ovea aukomassa tai sisällä järjestelemässä. (Ihan itse maksettu poncho.)

 
Kokouksen isoimpia asioita oli puheenjohtajan ja varapuheenjohtajien valinta. Pihla Keto-Huovinen (keskellä kukkien kanssa) valittiin jatkokaudelle ja varapuheenjohtajiksi Salla Mäkelä (vasemmalla kukkien kanssa) ja Anu Aaltonen (oikealla kukkien kanssa). Kuvassa myös vastavalittu Liittohallitus, jossa itse toimin varajäsenenä seuraavan kaksivuotiskauden. 


Kokouksessa päätettiin tulevaisuuden toimintalinjoista ja äänestettiin myös kymmenistä aloitteista.


Kokous alkoi perjantaina Liittokokouksella ja Hyvinkään kaupungin vastaanotolla Hyvinkään kaupungintalolla. Kaupungintalolla oli ohjelmassa kaupunginhallituksen ja -valtuuston puheenjohtajien tervehdys ja Rita Kostaman haastattelu. Ritalta on tullut tänä vuonna kirja Rita: Sitruunapuun varjoista Suomeen, jossa Rita kertoo pakolaismatkastaan Ruandasta Suomeen. 

Lauantaina alkoi varsinainen edustajakokous. Kuten meillä hyvin usein, tarjolla oli myös arpoja ja villasukkia.

Tällä kertaa meillä oli myös kirjakauppa kun Ben Zyskowicz tuli paikalle. 
 

Kuvausseinällä kävi välillä aikamoinen kuhina. Kuvassa Kokoomusnaisten puheenjohtaja Pihla Keto-Huovinen ja Kokoomusopiskelijoiden puheenjohtaja Nea Nättinen.
 

Kokoustamisen lisäksi lauantaihin kuului tietysti iltajuhla. Yleensä oman yhdistyksen porukkaa näkee lähinnä kokouksissa tai jollain vierailulla, mutta ennen edustajakokousviikonloppua saatiin järjestää askarteluiltoja ja muuta rennompaa yhdessä oloa kun askarreltiin mm. pöytäkoristeita ja virka-asun tupsukorviksia, tutustuttiin kokouspaikkaan etukäteen ja suunniteltiin.
 

 
 
Juhlassa saatiin nauttia ruuasta ja ohjelmasta. Alun kurpitsakeitto oli taas niin hyvää, että olisi voinut syödä isommankin annoksen.

 
Ohjelmassa oli mm. Voimisteluryhmä Freyat ja illan musiikista vastasi Tommy Huovinen & paholaiset.


Minunkaan keskenjääneet graafisen suunnittelun opinnot eivät menneet hukkaan vaan sain suunnitella pöytäkolmiot 😉


Pääsin myös päättämään virallisemman ohjelman ja kehoittamaan arvon naisia tanssilattialle heiluttamaan pyllyä. 

 
Sunnuntai oli lyhyempi kokouspäivä, jonka aloitimme aamuhartaudella ja päätimme Alexin vierailuun. Alex järjesti Hyvinkäällä Yhdistävän lenkin ja kokousväki pääsi vielä ennen junanlähtöä jaloittelemaan yhdessä. 

Monin tavoin hieno viikonloppu!

Kommentit

  1. Aivan mahtava viikonloppu oli. Ja sain vielä tänäänkin kiitoksia järjestelyistä. Hyvin avasit tapahtuman kulun. Kiitos kaikille osallistujille. Yhdessä teimme siitä huippu tapahtuman

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie