Perinteisiä pannuja

 Pannuprojektit ovat laajentuneet kaikkien kosmetiikkatuotteiden puolelle, mutta alunperinhän tarkoituksena muistaakseni oli saada nimenomaan tuotteen pannu eli pohjalla oleva muovi tai metalli näkyviin tai kuluttaa koko tuote ja jättää jäljelle pelkkä pannu. 

 
Tämän vuoden tavoitteena on ollut Kaapit tyhjäksi-projekti, mutta perinteinen pannuttaminenkin alkoi houkutella. Elämäntapamuutoksiakaan ei kannata aloittaa vasta maanantaina eikä pannujen kanssa odottaa vuoden vaihteeseen. Niimpä siitä huolimatta, että yleensä käytän yhtä tuotetta kunnes se loppuu, olen nyt alkusyksyn tyytynyt saamaan pannun näkyviin ja vaihtanut tuotetta. Tietenkin nämäkin palaavat käyttöön ja esitellään sitten loppuneissa tai poisheitetyissä jossain vaiheessa. 


Minussa on hiukan kaivajan vikaa eli tökkään siveltimen aina samaan kohtaan tuotetta ja kuoppa syntyy nopeammin kuin jos käyttäisin koko pinta-alaa. Mutta se teidän on kestettävä ja anteeksi suotava. 

Nyt pannut näkyvät seuraavissa:
 Lumene Longwear Blur meikkipuuterissa (sävy 01), joka on vakkarituote ja jota löytyy kotoa ja reissukamppeista useampi kappale yhtä aikaa. Nykyään Lumenella on myös täytettävä versio tästä rasiasta, mikä on ihan huippua.
 
essence all about bronze luomiväripaletin ylävasemmalla oleva vaaleanpunertava vaalea sävy,
 
essence eyeshadow 19 grammy goes glammy -luomivärinapissa
 
ja Jane Iredalen vanhan mallisessa PurePressed Triple Gognac -trion vaaleimmassa sävyssä. Tässä on ihan sikahyvä tuo tummempi ruskea, juuri sopiva arkiruskea kahden sävyn meikkiin. Tätä palettia saa nykyisin uudistetussa pakkauksessa. Trio on ollut ensikosketukseni Jane Iredalen luomiväreihin ja tämä on ollut kyllä näppärä pakkaus, riittävän pieni reissuihin mutta sisältää silti peilin ja sävyt toimivat hyvin.
 

 Tykkään itse katsoa toisten pannutusvideoita YouTubesta. Kiinnostaako pannut teitä? Eli näytänkö jatkossakin mitä saan pannutettua. Jos välillä saisi muutakin kuin vaaleita sävyjä.


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie