Essence DIY-joulukalenteri 2022

 Ollaan jo lokakuun puolessa välissä eli korkea aika hypätä joulukalenterien maailmaan. Tänä syksynä kalenterit ovat mielestäni aika pitkälti aikaisempien vuosien toisintoa mutta kivahan niitä on silti kurkkailla. Käydään siis koko kalenterin sisältö läpi.


Aloitetaan perinteiseen tapaan DIY-joulukalentereista, jotka on pitkälti essencen ja Catricen tapa päästä eroon vähemmän hyvin myyneistä tuotteista. 


Jos et halua nähdä sisältöä, niin tässä vaiheessa voi vielä kääntyä pois. DIY-kalenterin pakkausmateriaalit ainakin on söpöt.


Perinteiset ruskea paperipussit ovat mielestäni aina parhaat ja näissä on vielä kivan maltillinen ja nätti koristelu.


Tarrojen ja paperipussien alta paljastuu koko sekamelska suoriltaan. Papereiden alla on vielä piilossa pakkauspaperia, jotta tuotteet eivät aivan villinä pääse hölskymään. Laatikko on kyllä tosi huteran oloinen.


Perinteiseen tapaan reilusti huulituotteita, onneksi hyviä sellaisia. 
Plumping nudes sävyssä 04 That´s big
Shine shine shine huulikiilto violettina 15 watch me do ja oranssina 22 Peaches and Cream
This is me -nudesarjan huulipuna tumman ruskeana 07 Enough
Semi Shine huulipuna punaisissa sävyissä 102 True me ja 104 First love


Super curl ripsiväri
Super last wp eyeliner
 ja reilusti kynsilakkoja, french manicure 01girl´s best FRENCH,
Shine, last & go sävyissä 58 Endless Summer ja 42 Everybody Say Yeah
ja clean & glam top coat. 
Ei nyt kovin jouluisia sävyjä oranssi ja mintunvihreä mutta ranskalainen manikyyri tietysti sopii milloin vain, samoin glitter. 


Glow like a mermaid highlighter on muistaakseni tullut myyntiin ikuisuus sitten. Poskipunan sävy 50 Blooming näyttää beigeltä puuterilta ja musta matta luomiväri sopinee ehkä sitten rajauksiin. Kulmageeli on sävyssä 01 Brown. 

Kyniä tuli kaksipäinen liner, sininen perinteinen kajalkynä, kultainen longlasting automaattirajauskynä ja perinteinen huultenrajauskynä sävyssä 105 be mine. Kultaista rajauskynää ja huultenrajausta tulisi itselläni näistä eniten käytettyä.


Meikkien lisäksi tuli magneettiripset, valmiiksi liimalla varustetut click & go kynnet, kynsitarroja ja luomiväriapplikaattoreita. 

Vähän yllätti kun ei ollut yhtään luomiväripalettia ja muutenkin tuntui että on nyt pikkusälää ja pikkujuttuja paljon enemmän kuin joinain vuosina. Hintaa tällä on Suomen markkinoilla noin 25€.

Mitä olette mieltä?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie