Mitä sain joululahjaksi?

 Joululahjoja käydään läpi vasta nyt tammikuun puolivälissä, koska sain ison osan joululahjoista lahjakortteina ja itse korteissa ei ole kovin paljon katsottavaa ja kerrottavaa. Enkä käy nytkään läpi kaikkia lahjoja vaan kosmetiikan ja käsitöihin liittyvätlahjakorttiostokset.
 

Kirjaostokset olivat kaikki nyt käsityökirjoja kun suurimman osan romaaneista ja kevyistä tietokirjoista kuuntelen Bookbeatista. Neule- ja kirjontaohjeita siis tällä kertaa. Novitan uusi Kaarrokeneule -lehti, Kirjontaa niille joita v*tuttaa, JonSukkia lapsille ja Islantilaisia neuleita.
 

 Kosmetiikkaostokset olivat ennakoivia täydennyksiä, jotta Kaapit tyhjiksi -projektiin ei tulisi turhia lisäyksiä. Vartalovoidetta kuluu melkein pullo per viikko, joten testiin eri versioita Doven vartalovoiteesta.

Lumene Arktis yövoide on ollut käytössä nyt ruusufinnin kanssa ja on loppumaisillaan, joten sitä uusi purkki. Micellivesi ei ole ihan akuutisti loppumassa mutta varmaan helmikuun aikana kuitenkin ja Garnierin setti, jossa oli micellivesi ja kolme kestomicrokuitulappua, oli tarjouksessa joten nappasin sen mukaan. 

Eli aika perustuotteita kosmetiikan osalta. Muita kosmetiikkaostoksia ei tammikuussa olekaan tullut tehtyä.





Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie