Maaliskuun loppuneet osa 1

Koronasta huolimatta, muuttovalmistelut etenevät hiljalleen ja purkkeja on pitänyt kuluttaa ennätystahtiin. Niimpä loppuneita katsellaan nyt vähän tiiviimmin ja sitten tulee varmaan pidempi tauko kunhan muutosta tulee todellisuutta.

Oli muuten keväisen aurinkoinen päivä kun näitä loppuneita kuvasin ja kuvat on sen mukaiset.


Batiste original on simppelisti sanottuna Batiste original. Mahtava kuivashampoo ilman extratuoksuja.
Cutrin Vieno pesevä hoitoaine oli yllättävän tehokas välipesu. Toki tuotetta kului enemmän kuin hoitoainetta ja shampoota yhteensä ja pullon pumppu hajosi joten ihan kaikkea ei tullut käytettyä, pullosta sai kuitenkin valutettua tuotteen toiseen pulloon. Alkuun en tykännyt ollenkaan mutta etenkin nyt lyhyellä tukalla ja kuivalla hiuspohjalla toimi. Suurin piirtein joka toisen pesun tein tällä ja jopa kerta viikkoon shampoolla riitti.
XZ kampaus- ja muotoilusuihke on ainakin toinen pullo, jonka käytin. Käytän arkena hiuslakan tilalla, antaa kevyen pidon ja on helppo harjata pois.


The Body Shop Strawberry Hand wash oli ihanasti mansikalle tuoksuva, hyvin toimiva käsisaippua. Voisin ostaa lisää.
Yves Rocher Lemon Basil Body Sprayn käytin vessanraikastimena. Ei todellaakaan hajua miksi olen ostanut näin oudon tuoksuisen vartalosuihkeen. Sitruunasta tykkään mutta basilikaan yhdistettynä puhutaan kyllä keittiöstä.
tBS Mandarin Energising face mist tuli suihkuteltua mutta en kyllä tiedä oliko mitään vaikutusta. Tuoksukaan ei mitenkääne erikoinen.
Essence into the snow glow oli ihan kivan tuntuinen sokerikuorinta kasvoille MUTTA. Tuo kimalle. Kasvot kimalsivat aina kun tulin suihkusta mutta kun välillä kimalsivat nilkatkin aivan kuin olisin levittänyt kuorintaa jalkoihin. Eli kimalle levisi joka paikkaan ja epäilen että poispesusta ja kasvovedestä huolimatta, tämän kuorinnan sokeri on syy, miksi kylpytakin kaulus on ollut tahmainen heti pesun jälkeen. Sokerikuorinnoille kyllä, tälle tuotteelle ei.


Ziaja goat´s milk käsivoide on ihanaa, ohutta mutta imeytyvää ja tuoksuu hyvälle. Ainoa mistä valitan on tämä pakkaus, josta on lopussa vaikea saada voidetta ulos. Normaalisti leikkaisin toki auki mutta nyt kulutuskiireessä en.
Ziaja aloe face cream ja natural olive cream käytin parin kasvokokeilun jälkeen vartalolla. Aloe tuntui saavan helposti vuotavat silmäni vuotamaan joka ilta ja oliivi voide ei toiminut missään. Vaikka kuinka vähän käytin, se ei imeytynyt, ei kuivissa käsissä, ei kasvoilla, ei vartalolla ja lakanoihinkin se tuntui jäävän kerrokseksi pintaan.
Oriflame Beeswax jalkavoide ei ole loppu mutta on vanhentunut iät ajat sitten. Ei tullut käytettyä koska oli niin tahmaista että ei tuntunut sukissa hyvältä. Laitan siis aina sukat jalkaan rasvauksen jälkeen ja ei ollut kiva kun sukat jäi kiinni jalkoihin.


Carmex tuli aikoinaan Betteboxista. Ihan ok mutta en ostaisi itse ainakaan tässä purkkimuodossa. Purkki kesti kyllä tosi kauan kun käytin vain iltaisin koska en tykkää kaiveltavista huulirasvoista kodin ulkopuolella. En myöskään tykkää metholista huulirasvoissa kuin satunnaisesti, tässä ei häirinnyt.
Lumene Sisu puhdistusöljy - Mikä pointti on puhdistusöljyssä jolla ei voi poistaa silmämeikkiä. Kirveli nimittäin aivan järkyttävästi silmissä. Käytin pois niin, että poistin ensin silmämeikin toisella putsarilla mutta en osta lisää missään nimessä. Ensimmäisellä kerralla kirvely tuli järkytyksenä, kun en ollut ikinä edes kuvitellut, että öljy ei sopisi silmille.
Lumene Valo hoitovesi - En oikein tiedä mitä tästä pitäisi ajatella. En tykkää läträtä vesiä suoraan käsien kautta kasvoille mutta vanulapun kanssa tuntui menevän ihan liikaa hukkaan. Kuoriva vaikutus tuli parhaiten edille kasvonaamiona joulukalenterista tulleen kangasnaamion kanssa. 
Essence nourishing hand cream oli kerkivertoa parempi käsivoide. Reissussa nämä essencen sheavoikäsivoiteet riittävät yövoiteeksi mutta pidemmällä tähtäimellä eivät. Päivällä taas on vähän turhan paksu.


Dermosil Nature vanulaput ovat ykkösvalintani aina kun vanulappuja tarvitsen. Harvoin vain muistan lisätä tilaukseen edes silloin harvoin kun tilaan Dermosililta.
Real Techinques on myös ykkösvalintani mutta meikkisienissä. Nytpä ei kyllä ole niitä tarvinnut kun en ole meikkivoidetta koko vuonna jaksanut vielä käyttää.
Lumene sheet mask tuli joulukalenterista ja tykkäsin. Siis minä, joka inhoan sheet maskeja. Käytin siis Lumene Valo hoitoveden kanssa kuorivana naamiona ja mietin jopa että jatkossa voisi ostaa lisää näitä DIY-sheet maskeja jos on jokin hyvä nestemäinen tuote käytössä ja kaipaa satunnaista tehostusta.


L´Occitane Verbena on lempparihajuveteni mutta pullot ovat ongelma. Tämä joulukalenterista saatu olisi kaivannut pumpun ja käytössäni oleva 100 ml pullo ei tunnu vajuvan millään edes päivittäisessä käytössä. Mulle riittäisivät hyvin max. 30ml pullot kun vaan olisi suihkepumppu.
Essence mattifying compact powder 11 pastel beige tuntui alkuun aivan liian tummalta mutta etenkin väriä korjaavan primerin päällä olikin ihan hyvän värinen. Käytin siis ilman meikkivoidetta.
Max Factor huulipuna oli ikivanha. Sävyn nimi on tallella mutta en tiedä mikä puna muutoin oli. Tulipahan käytettyä pois. Huomasin taas, etten hirveästi välitä näistä kapeista punista. Hankalia levittää kun tuntuu että katkeaa milloin tahansa.

Olipahan taas loppuneita. Katsellaan varmaan parin viikon päästä mitä on tullut lisää. Oliko tuttuja tuotteita?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie