Vuoden suurin pettymys ja kesäkaveri


Kävin pari viikkoa sitten Sokoksella täydentämässä kesävarusteita ja olen nyt muutaman kerran muiden tuotteiden ohessa testannut näitä ostoksia.


Ostin siis Nivea Sun Shine Control 30 -aurinkovoiteen kasvoille. Avaamattomia aurinkovoiteita oli vielä tämän vuoden tarpeisiin muutoin, mutta kasvoille sopivaa, kiiltämätöntä ja sulamatonta ei varastossa ollut. Toinen ostos oli Lórealin huippuripsarin Paradise Extaticin wp-versio.


Aikaisemmin Paradise Extaticista on tullut perusripsari ja primeri.


Paradise Extatic oli ehkä kevään eniten odottamani uutuus, mutta koostumus on selkeästi erilainen kuin alkuperäisessä ja ainakaan kahdessa viikossa wp:n kiiltävämpi ja ohuempi massa ei kuivunut yhtä hyväksi kuin alkuperäisen. Kuvassa siis vasemmalla kiiltävä harja on wp.


Kyllä wp:lläkin ripset saa tehtyä, mutta jäävät paljon vaatimattomammiksi ja vaativat paljon enemmän työtä. Toisaalta myös Better than Sexissä, wp oli mielestäni huonompi kuin alkuperäinen ja käytän vedenkestäviä ripsareita yleensäkin vain kun on pakko, koska yleisesti niiden tulos on mielestäni ollut heikompi ja illalla en jaksa pestä niitä enää kunnolla pois.


Nivean aurinkosuoja ei ihan lemppariksi yllä, mutta tuubi tulee käytettyä tänä kesänä. Yllättävän mattana pitää ihoni, hikoilen kyllä tämän paikoin pois. Tuoksu on miedosti niveainen kuten odottaa voi. Naama ei ole vielä kärähtänyt, joten ainakin sen verta on suojannut kasvojen hikoilusta huolimatta.

Huippulämpimät hellesäät alkavat hellittää tämänpäiväisen ukkosen jälkeen mutta postaustahti on jatkossakin hidas, koska työt ja kesä ja bucket list pitävät kiireisenä. Tai ainakin väsyneenä :D

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie