lauantai 5. toukokuuta 2018

Huhtikuun loppuneet

Pakko saada nämä huhtikuun loppuneet alta pois kun toukokuun pussi alkaa jo täyttymään hyvää vauhtia. Aikas hyvin kyllä tyhjeni huhtikuussakin. Muutama ei-loppunutkin tosin mahtuu joukkoon. Blogger muuten sekoilee, osa saattoi nähdä tämän postauksen ennen kuin sain työllä ja tuskala kuvat tänne ja välillä blogger on vaihtunut englanninkieliseksi itsekseen. Asettelut saattaa nyttenkin olla miten sattuu, koska oli jotenkin tosi vaikea työskennellä bloggerin kanssa.
Garnier Fructis Style Hard Spray Gel on jo niin vanha tuote, että ei enää toiminut kunnolla, joten joutaa roskiin. Tykkäsin kyllä käyttää lakan tilalla etenkin lyhyen tukan aikaan.
Herbina tuuheuttava kuivashampoo on hyvä, mutta ei pärjää Batistelle. Voisin kuitenkin ostaa lisää suomalaisena vaihtoehtona.
Schwarzkopf Moisture kick spray conditioner on vakiotuotteeni ympäri vuoden. Ostin jo uuden.
Biozell Hoitava sävyte Rosewood jää ilmeisesti pois nyt tuoteuudistuksessa ja hamstrasin tätä muutaman tuubin. Nyt kun en ole vuoteen värjännyt hiuksia ja latvassa on vielä vanha väri, olen välillä tasoitellut oman ja värjätyn hiuksen rajaa tällä.
Klippoteket Argan Oil Hair Cure on lempparihiusöljyni. Ostin tätäkin uuden pullon. Käytän heti pesun jälkeen märkään tukkaan ja tämä imeytyy hyvin jättämättä rasvaiseksi.


Dermosil Blossom Body Lotion haisi mielestäni hirveältä mutta käytin sen silti pois. Juokseva ja nopeasti imeytyvä kevyt vartalovoide.
Vanilla Cupcake Hand Soap oli tuparilahja ja ihan ok käsisaippua.
The Body Shop Strawberry Shower gel oli mielestäni liian esanssinen ja vahva. Tiedän että toiset rakastavat tätä, mutta itse en kyllä suuremmin nauttinut.
Rexona biorythm antiperspirantti on niitä harvoja, joita kärsin käyttää edes muutamia päiviä. En kuitenkaan osta uutta kun löysin Dermosililta sopivan.Ekopharma Herukka Kasvovesi oli ihan kohtalainen kasvovesi mutta pullo oli hankala ja ruikki minne sattuu. Tykkään kuitenkin enemmän esimerkiksi LactoLinen kasvovedestä ja se on paljon edullisempi.
Essence Tropical hand mousse oli ihan hyvä käsivoide, mutta pakkaus on kierrätyksen kannalta idioottimainen ja sen vuoksi en toista osta.
Yves Rocher Marvelous berries hand creme oli kevyt, perinteinen YR-tuote. Tuoksu ja kosteutusteho olivat ihan ok, mutta eivät niin ihmeelliset, että ostaisin toiste, vaikka ei kausituote olisikaan.
Clinique moisture surge & all about eyes, kasvovoide ja sy-voide. Näitä on uudet jemmassa odottamassa. Eli tykkäsin. Esittely aikaisemmassa postauksessa.
Ekopharma Herukka silmänympärysvoide ja kasvonaamio. Kosteuttavasta kasvonaamiosta tykkäsin, sy-voide oli jotenkin tylsä ja vain odotin milloin saisin sen loppumaan.

Essence colour correcting mattifying powder oli monivärinen puuteri, josta värejä sai iholle näkyviin vasta loppuvaiheessa, muutoin näkyi vain valkeana iholla. Laadultaan ihan hyvä, ei vaan väriltään paras iholleni. 
Real Techniquesin sieni on vakkarivaruste, tämä oli ensimmäinen neljän setistä.
Makeup Revolution anti shine balm tuli joulukalenterista, enkä ole vieläkään keksinyt sille käyttöä, joten joutaa pois varastoistani.Silikonista vaseliinia, ei jatkoon.
Essence my must haves lip powder, lip base ja puuteri. En osaa tarttua pannumuotoiseen ja vielä sekoiteltavaan huulipunaan ja puuterinappi vaan on aivan liian pieni ja rasvoittui heti pinnasta kun sitä joutui sorkkimaan niin paljon saadakseen puuteria kasvoille.
Yves Rocher Eye Pencil Orchidee rose alkoi olla kuivunut ja irtoilla reunoilta. Hyvä luomivärikynä, mutta kun väri ei ole sitä mitä tänä keväänä haluan käyttää, joutaa jo pois.Balmi lip balm on mielestäni vielä hölmömpi pakkaus kuin Eos huulimunissa. En halua kaivella pienen alun jälkeen purkista sormin. Ostan ennemmin sitten suoraan kaiveltavan purkin jos sellaista haluan. Huulirasva sinällään oli ihan toimivaa, mutta purkki on rikki joten roskiin.
Lumene Natural Code Candy Smile huulivoide oli huonointa huulirasvaa aikoihin. Tätä olisi pitänyt lisätä minuutin välein jos halusi huulten tuntuvan rasvatuilta. Kahden käyttökerran jälkeen pois.
Essence wave goddes tinted lip balm alkoi lopussa taipua ja sotkea ennen kuin katkesi. Vanhahan tämä oli kuin mikä, mutta tykkäsin itse tuotteesta.
YR Marvelous fruit huulirasva oli myös ikäloppu, mutta valkea perushuulirasva, jossa oli aavistus tuoksua, niin käytin pois.
Nyx butter gloss Vanilla cream pie oli työhuulikiiltona. Ihan ajoi asiansa siinä hommassa.


Tosissaan jos kummallisuuksia näkyy niin Bloggerissa syy. Viimeinen kuva tosin on epätarkka omasta syystä.

Oliko tuttuja tuotteita?
3 kommenttia: