Huhtikuun luetut ja kuunnellut

Tätä kirjapostausta lukiessa saattaa hoksata miksi en ole kirjoitellut hetkeen :D

Luetut:

Star Wars I-III on leffoista tehty ja kun leffat on Star Wars sarjan huonoimmat niin ei voi kirjoiltakaan paljoa odottaa. Etenkin Matthew Stoverin kirjoittama Revenge of the Sith kesti ja kesti ja kirjoitustyyli ärsytti suunnattomasti. The Phantom Menace on Terry Brooksin kirjoittama ja Attack of the Clones on R. A. Salvatoren, joka hyvällä kirjoitustyylillä pelastaa koko roskan.















Henriikka Rönkkösen uutuus Bikinirajatapaus ja muita sinkkuelämän iloja, nauratti, mutta mielestäni ei yltänyt ihan edellisen, Mielikuvituspoikaystävän tasolle. Suositteleen silti lukemaan.


















Kirjoja tuli kuunneltua huhtikuussa paljon enemmän kuin luettua. Yritän lisätä viikkoihini enemmän kävelyä, nyt kun ei tarvitse enää topata tuhatta kerrosta päälle ulos lähtiessä ja äänikirjat keventävät matkaa. Kännykän akku vaan kuluu nopeasti kun on päällä sekä Bookbeat että HeiaHeia.

Kuunnellut:

Tove Jansson:
Muumipeikko ja pyrstötähti
Muumipapan urotyöt
Muumilaakson marraskuu
Muumipappa ja meri
Taikatalvi
Vaarallinen juhannus
Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia
Muumit ja suuri tuhotulva
Taikurin hattu

Muumit menevät aika hyvin vielä aikuiseenkin makuun näin alkuperäisinä kirjoina. 


Agatha Christie:
Lentävä kuolema
Idän pikajunan arvoitus
Witness for the prosecution and other stories
Murder is announced
Appointment with death

Christiet ovat jotenkin vaan lemppareitani niin tv:ssä kuin kirjoina ja vaikka muistan jo suurimman osan loppuratkaisuista, ei uudelleen lukeminen kuuntelemalla ole haitannut. Witness for the prosecution and other stories etenkin viihtytti, koska sen lyhyttarinat ovat aika vinkeitä.

Pippa Laukka & Iina-Sofia Karonen
Luonnollisesti paras

Tästä en nyt voi kyllä sanoa pitäneeni. Jotenkin kirja pomppi ja palasi takaisin aiheisiin eikä mielestäni ollut kovin eheä kokonaisuus. Etenkin Iinan kirjoittamissa kohdissa jatkuva mun- sanamuodon käyttö ärsytti. En tiedä olisiko luetussa tekstissä niin häirinnyt, mutta korvaan ainakin särähti joka kerta.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie