Viikon värit; Party Glitter


Tällä viikolla glitteröverit Essence Urbanized LE:n Be my town homie!, W7Blue Debris, Orly Right amount of evil, W7 Pink shard ja Lumene Natural Code Magic dust.






Pikkurillissä olevasta Be my town homie! päällyslakasta sanottiinkin, että paremmin toimii värilakan päällä. Nyt mieleen tuli lähinnä Fazerin vadelma-lakritsa-valkosuklaa. Viereisestä Blue debriksestä taas tuli mieleen Kontiorannan Sotilaskodin salmiakkimunkit. Kivasti kyllä levittäytyi kynnelle ja glittereillä sai melko hyvän peiton kynnelle. Right amount of evil jakautuu pullossa kerroksiksi ja kynnelle glittereitä tuli läjä ja muualle pelkkää oranssia pohjaa. Pink Shard on nätti mutta senkin sain kökkööntymään yhteen kohtaan.


Magic dust on jollain tapaa hyvin perinteinen suomalaiseen talven juhlakauteen sopiva. Laitetaan hiukan kimalletta, mutta ei nyt vaan liikaa ja liian räikeästi.

Tykkään glitterlakoista tosi paljon koska inhoan värilakkojen pinnan pieniä rikkoutumisia ja sitten revin niitä vaan pahemmiksi. Glitterit kun ei koskaan asetu samalla tavalla kaikille kynsille, niin erot ja rosot ei haittaa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie