Syyskuun vähennykset

Ei olla vielä ihan kuun lopussa eikä kaikki tässä kuussa loppuvat ole loppuneet mutta on jo niin iso läjä roskia, että siirretään loput lokakuulle.


Keräilen roskia keltaiseen kymmenen litran ämpäriin ja tältä näyttää syksyinen saalis.


Isoja pulloja loppui vain nämä kun tarkoituksella tässä kuussa käyttelin pikkupulloja pois.

Yves Rocher Exfoliating bubble for bath Candied Orange & Cinnamon herätti suuria kysymyksiä. Vaikka tykkäisinkin ammeesta ja pitkistä vaahtokylvyistä niin ajatus kuorivista rakeista ammeen ja kankun välissä ei tunnu mukavalta ajatukselta. Koska sitä ammetta ei ole, käytin kuorivana suihkugeelinä mutta ei oikein toiminut siinäkään. Vaahtosi hyvin mutta rakeet olivat liian pieniä ja tehottomia. Pyöreä pullo ja kierrekorkki ovat todella hankalat suihkussa. Kausituote mutta ei menisi jatkoon vaikka olisikin saatavilla.

Palmolive Aroma Sensations So relaxed oli aikoinaan lempparini tuoksun vuoksi. Nyt ei enää suuria tunteita herättänyt. Paksua teollista Palmolivea. Pari tarjous Palmolivea edelleen käytössä mutta uusia en osta.

Cutrin CareISM conditioner on ihan perushyvä hoitoaine mutta inhoan Cutrinin pakkausuudistusta. Tuubi on ärsyttävä ja hankala saada tuotetta ulos märillä käsillä ja peukalovammalla. Jos saisi vanhassa pullossa niin voisin ostaa lisää.


System4 Oil cure hair mask  tuli LivBoxista ja riitti omassa päässä yhteen käyttökertaan joten en osaa sanoa tekikö mitään.

L´Oreal Preference hiusvärin hoitoaine lupailee riittävän 6 käyttökertaan, omaan hamppuun meni varmaan kolmessa tai neljässä. Tykkään kyllä tästä hoitoaineesta.

Yves Rocher Reparation Shampoo oli ohut, kermainen shampoo. Ensimmäisellä kerralla ei vaahdonnut mutta muilla kerroilla kyllä. Ihan hyvän oloinen shampoo muutaman pesukerran perusteella. Pullo on hyvä matkapulloksi.

Cutrin Oyster pullossa on ollut jotain aivan muuta shampoota, ei mitään hajua mitä mutta onpahan tyhjennetty. Matkapullona ollut pitkään ja aina vaan täytetty uudelleen.



Colgate MaxFresh on lempparihammastahnojani ja Pierrot Natural Freshness oli reissuhammastahnana. Pierrotin hampaanpesusetti tuli ostettua joskus Sokoksen 3+1 päiviltä ja vaikka harja on vähän hassu, on hammaslangan, hammasväliharjan ja minisuuveden sisältävä pakkaus ollut näppärä reissussa.

Sinikantinen Lumene Arctic Aqua 24H deep moisture face cream oli kesäkaudella sekä päivä- että yökäytössä. Nyt syksyn tullen vaihdoin paksumpaan yövoideversioon. Voisin ostaa lisää jos muut voiteet olisivat lopussa.

The Body Shop Vitamin E Hydrating Toner tuli viime vuoden joulukalenterista. En ikinä huomaa kasvovesissä suuria eroja, ei ainakaan kirvellyt. En ostaisi lisää hinnan vuoksi kun en nää mitään eroa markettikasvovesiin.

Yves Rocher Serum Vegetal anti-age seerumi oli matkakäytössä. Ihan hyvän tuntuinen iholla, käytin niin harvoin, että ei vaikutusta näkynyt.

Yves Rocher Hydra Vegetal seerumista käytin jo toisen pullon. Kosteuttava seerumi ja on riittänyt sekä kesä- että talvikäytössä. Jos ei olisi kahta muuta seerumia kaapissa ja jos olisi vielä liike keskustassa niin ostaisin lisää.


Siivosin kunnolla huulimeikkijemmoja ja sieltä löytyi W7 Lip Bomb! Pink Cherry. Pink on kylläkin valkeaa perusteollista huulirasvaa 12g pakkauksessa. Mulla toimii vaan nää W7:n paljon halvemmat munat paremmin ja näitä on vielä pari jemmassa monikkopakkauksesta. On kyllä Eosin muniakin jemmassa.

Baby Lips Cherry me loppui, eipä tästä ole oikeastaan sen enempää sanottavaa kuin muistakaan Baby Lipseistä, kivasti väriä ja tässä oli melko mieto tuoksu. Näitäkin varastossa ihan liikaa.

Järjestyksestä poiketen, vihreässä tuubissa Clinique Colour Surge Lipstick, Rose Spectrum. Varmaan vanhin huulipunani, löysin vielä laatikosta. Tumma ysäripuna, joka on tullut joskus jonkin tuotesetin mukana. Päällepäin ihan jees näköinen mutta auttamattomasti liian vanha.

Neljä kappaletta Essence vanhan mallin huulipunia. Värit näkyykin pakkaksista. Kivoja värejä mutta tolkuttoman kuivia huulilla, olleet aina.

W7 pinkki minihuulipuna tuli joulukalenterista ja koki tuomionsa pudottuaan ja auettuaan vessanpöntön taakse. Taisin käyttää kerran jos sitäkään.


Nivea Creme Care Facial Cleansing Wipes tuli LivBoxista. Näillä tuli pestyä sekä kevyttä meikkiä, että käytettyä reissussa kosteina pyyhkeinä muuten. Pesivät meikinkin pois, mutta enemmän käyttöä perusputsausliinoille niin ostin Pirkkaa.

Joe Blascon meikkivoide on ehkä vuodelta Intin loppu?. Joten oli aika lentää vaikka kuinka kallista silloin aikoinaan olikin. Omani sävyssä Alabaster ja pysyi kyllä hyvin mutta nykyään on kevyempiäkin pysyviä meikkivoiteita enkä enää välitä siitä että naama on punainen kun se vaan on punainen luonnostaan aina.

Essence Sotf touch mousse oli myös liian vanha ja liian keltainen. Tätä on kyllä kaapissa vielä toinenkin pakkaus hamstrattuna. Koostumus oli kiva ja tämä oli helppo lätkiä sormin naamaan.

Essence eye sorbet illuminating plum ja illuminating hazelnut ovat väriensä ja koostumuksen puolesta jääneet käyttämättä. Ei oikeastaan millään tapaa sorbettinen vaan ihan perus voidekoostumus. Liian isoa ja epätasaista glitterpintaa.

Avon Extralasting Lasting Lilac on kauniin sävyinen mutta kuivunut irti purkista. En vaan osaa näitä voidemaisia luomivärejä tarpeeksi käyttää.

Myös Yves Rocher kynä Argenta oli kuivanut irti puukuoresta ja katkeili vain. Hopeista glitterkynää tuli kyllä aikaisemmin käytettyä yllättävän paljon.

Tässäpä tämän kuun kilometriroskapostaus. Noista kuivuneista ja vanhoista voidemaisista meikeistä huomaa, että niiden käytössä pitäisi aktivoitua tai siivota loputkin kaappiin jääneet pois.

Oliko tuttuja tuotteita? Mitkä tuotteet teillä jää käyttämättöminä kaappeihin?


Kommentit

  1. Hei!
    Ei kyllä liity käyttämättömiin tuotteisiin,vaan naaman punaisuuteen.
    Mulla siis ihan sama ongelma, niin ootko mitä tuotteita käyttäny siihen vai luovuttanu jo kokonaan?

    VastaaPoista
  2. Hei, aika montaa tuotetta oon kokeillu, mutta todennu arkikäytössä liian aikaa vieväks. Parhaiten mulla ehkä on pysyny ja peittäny Lumenen CC-voide kunnon pohjustuksella Lumenen cc-primerilla ja puuterointi CC-puuterilla. Kyllähän se punotus väkisinkin läpi puskee kun mulla se johtuu ohuesta ihosta ja turhan tehokkaasta kasvojen verenkierrosta.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie