Syyskuun yhteenveto

 Joka vuosi käy niin, että ajattelee, että no syksyllä sitten. Ja sitten tässä vaiheessa hoksaa että apua, vuosi vaihtuu ihan kohta. Enää kolme kuukautta.


Syyskuu alkoi metrossa Ylen livelähetyksen haastattelussa. Metrossa ja junassa onkin tullut vietettyä aikaa kun nyt on ollut lähiopetusta viikot täynnä ja jokaisen arkipäivän olen ollut koululla. Osan aamuvarhaisesta iltamyöhään kun oli iltakurssejakin.

Kuulokkeille kävi pieni äksidentti laukussa ja jouduin päivittämään ne.

Nykyään on pirskatin vaikeaa löytää kuulokkeita, jotka pysyisivät eivätkä sattuisi. Nämä JBL open airit oli nyt paras kompromissi mutta nämäkin vähän painavat jos liian pitkään käyttää. Salilla onkin nyt ollut joka kerta hirveää säätöä kun yhdetkään kuulokkeet eivät tunnu palvelevan kunnolla.

Vaatekaapista olen saanut kaivella päälle naftimpaa osastoa. Vanhoissa mekoissa on tosin näköjään helmat lyhentyneet. 2030-luvulla ovat varmaan sitten napapaitoja.

Eilinen maanantain puuttuu, koska kirjoitin yhteenvedon jo sunnuntaina. Maanantaina olikin pitkä ja vaativa päivä.

Salikäyntejä ei tullut kuin neljä kun työpäivät olivat pitkiä ja kuormittavia. Ylläolevassa kuvassa on päivittäiset askeleet kuvattuna. Pahinta fyysistä kuormitusta tässä työssä ei itse asiassa ole ne askeleet vaan sellainen hidas museokävely, mitä labroissa tulee paljon. Eli seisot koko päivän ja laiskanlaisesti siirryt kohteelta toiselle. Jos saman määrän askeleita olisi ottanut lenkillä, ei kroppa valittaisi samalla tavalla. 

Tämä ja ensi viikko ja sitten on syysloma! Ja tässä on vielä välissä muutama aika kiva juttu.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie