Syyskuun loppuneet

 Syyskuu oli kyllä todella hidas loppuvien suhteen. (Ja monettakohan kertaa valitan samasta tänä vuonna?) Mutta käydään läpi ne mitä loppui.


Rituals... The Ritual of Sakura flowering hand balm oli vähän paksumpaa mutta hyvin imeytyvää käsivoidetta. Tuoksui tosi hyvälle. Pakkaus on kyllä vähän hölmö. Nokka on tosi lyhyt ja pohjalle jäi väkisin voidetta. En uskaltanut alkaa neliskanttista purkkia leikkaamaan kun arvelin leikkaavani itseänikin samassa sopassa. 175 ml riitti pitkään ja lahjapakkauksessa ostettuna ei hirveän hintainen. Eikä itseasiassa normaalistikaan kun näin ison pullon saa reilulla 13 eurolla. 

Ziaja pineapple skin care sorbet body scrub oli ihan kiva kuorinta mutta kun tykkään enemmän suola/sokerikuorinnoista niin en välttämättä tähän uudestaan tarttuisi.

The Body Shop Shower gel British Rose on hyvä, mulle neutraali suihkugeeli. Tuoksu on miellyttävä eikä mitenkään hirvittävän vahva. 

Mossa Juicy Clean hyaluronic acid Micellar water toimi aamuputsarina. Tiedän, että tämän tuoksu on toisia häirinnyt mutta itse en ole kiinnittänyt siihen huomiota. Nyt käytössä Taika ja sen korkki miellyttää enemmän.


Lumene Lähde tehokosteuttava seerumi on hyvä kosteuttaja. Nyt on muita käytössä taas parin purkin jälkeen mutta varmaan jossain vaiheessa palaan tähän.

Essence 24/7 hand cream & maskia tuli nyt toinenkin tuubi käytettyä. En koskaan käyttänyt naamiona koska oli kuitenkin aika ohutta ja kevyttä. Ei taida enää essencen valikoimaan kuulua mutta välillä tulee ostettua näitä edullisia työpöydälle.
 
Rituals... The ritual of karma hair & body mist tuoksui lootuksen kukalle ja valkoiselle teelle. Vähän erikoisempi tuoksu verrattuna niihin, joita normaalisti käytin mutta hyvä. 
 
Catrice glam & doll easy washoff power hold volume mascara on arjessa lempparini. Helppo laittaa, saa helposti arkeen sopivat ripset ja lähtee illalla helposti pois. Ihan aavistuksen joskus varisee, mutta kestää työmatkasateet ja päivän työt.
 

 Huulipunaprojektissa tuli hienoa edistymistä kun loppui Shiseido VisionAiry Gel Lipstick sävyssä Lantern Red 220. Tässä oli jännä koostumus. Helppo levittää, tosi kevyen tuntuinen ja tulos on puolimatta. Huultenrajauskynän kanssa ei toiminut eli ihan paljaaltaan käytin. Eikä myöskään ole edukseen jos joutuu useamman kerran lisäämään päivän aikana. Ei toki jokaisen syömisen ja juomisen jälkeen tarvetta ollutkaan.
 
Essence heart core fruity lip balm 02 Sweet Strawberry huulirasva antoi kivasti väriä ja kosteutti kohtalaisesti. 

Catrice Power Full 5 Glossy lip oil 010 Frosted Sugar oli helppo työhuuliöljy. Kulki taskussa, antoi vähän väriä ja etenkin pysyi huulilla kohtalaisen hyvin. Toki labrassa kun paljon puhui, joutui säännöllisesti lisäilemään.

I 💙 makeup huulirasva I 💙my lips  Chocolate Orange tuoksui miedosti appelsiinisuklaalle. Hyvin perustason huulivoide koostumukseltaan. Näitä on vielä yksi jemmassa ja käyttelen sen pois jos vaan ei ehdi mennä pilalle ennen sitä. Ovat jo aika vanhoja ja hiivatin isoja kun pakkauksessa on 6 grammaa. 

Catrice Lip Lovin´smoothing lip scrub oli tehokas kuorinta huulille. Tykkäsin puikkomuodosta kun sen sai helposti suoraan huulille sotkematta sormia. 


L´Occitane Extra gentle soap with shea butter oli kiva perussaippuapala. Yksi loppui elokuussa ja nyt yksi syyskuussa. 

Lumene nordic chic sheer finish loose powder irtopuuteri kesti ikuisuuden. Nordic chic -sarjastakin taidettiin luopua jo jokunen aika (vuosi) sitten. Mutta hyvä irtopuuteri. Käytin alkuun lähinnä juhlameikeissä mutta nyt sitten spurttasin ja käytin loppuun.

Lumene Arktis tehokosteuttava & rauhoittava silmänympärysvoide. Moneskohan tuubi lienee. Varmaan jostain tarjouksesta tulee sitten ostettua uudestaan. Vähän hajuton ja mauton mutta toimiva.

Yves Rocher luomivärikynä. Sävy on ehkä 902 ja muuta tietoa ei enää näy kun puukynä on tullut kokonaan teroitettua. Aika kuiva ja hankala käyttää, voi toki johtua jo iästäkin. Mutta tulihan tuo loppuun taputeltua.

Sellaista tällä kertaa.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie