Loppuneet 12/2023

 Blogitauoissa on se hyvä puoli, että ainakin loppuneita ehtii kertyä kirjoittamista odottamaan. Nyt oli taas hirveästi loppumaisillaan ja kun nämä loppuivat, niin tuntuu, että seuraavia saa odotella hirveän pitkään.

 Revolution Conceal & Define Infinite Mattifying Priming Water on primersuihke mutta käytin sen lopulta meikin päällä, koska en oikein tykkää pohjustaa meikkiä pelkällä vesimäisellä tuotteella vaan esimerkiksi Lumene Kaunis geelimäinen meikinpohjustaja -tyyppisellä tuotteella. Vaikka Lumenen primerissa oli se ongelma, että ei toiminut kaikkien kasvovoiteiden kanssa vaan nosti vaahtoa. Geelimäinen koostumus oli ihan miellyttävä mutta tykkään Lumenen primereista enemmän Blur-primerista tai vesimäisemmästä instant glow -primerista.

Essence HELLO, GOOD STUFF! 48H intense hydro gel tuli lopulta käytettyä käsivoiteen alla iltaisin käsissä kun kasvovoiteita oli useampia. Etenkin omaani rasvaisemmalla iholla voisin kuvitella toimivan hyvin myös meikin alla kasvoilla. 

Catrice CleanID hyaluronic fixing spray 12H hydro oli perushyvä meikinkiinnityssuihke arkeen.

Dermosil Vitamin E kasvovoide on yöksi turhan ohut ja päivällä taas kaipaisin UV-suojaa. Reissupussissa yleiskasvovoiteena kuitenkin toimii lyhyillä reissuilla. 

Perustuotteet eli nykyisin luottodödöni ACO soft cream deo, Sensodynen hammastahna ja Dermosilin karbamidijalkavoide. Melkein tuon Ziajan Chocolate fusion hand creaminkin voisi jo näihin arjen perusjuttuihin laskea kun jos ei tätä niin jotain muuta Ziajan käsivoidetta on melkein aina käytössä.

Kamill hand & nagelcreme oli niitä vähän hankalan koostumuksen tuotteita eli ei riittävän kosteuttava yöksi mutta liian hitaasti imeytyvä päiväksi. Käytin sitten jalkavoiteena reissussa. 


Cameleo kulmakarvaväri on ainakin itselläni hyvin riittoisa kun värjään noin joka toinen viikko kulmat, välillä tosin harvemmin kun unohtuu. Ostin jo uuden. 

The Body shop hand cream British rose ja Hand Balm Spiced Orange. Ruusu toimi hyvin käsilaukussa, oli riittävän mieto tuoksu mukana kuljetettavaksi ja imeytyi nopeasti. Paksumpaa koostumusta oleva Spiced Orange toimi reissussa yökäsivoiteena mutta tuoksusta en niin välittänyt. 

L´Occitane Almond-käsivoide on kiva tuote mutta käteni tykkäävät enemmän paksummasta shea-voiteesta, jota pitäisi varmaan taas käydä ostamassa kun pakkaset ovat hiljalleen tulossa. 

essence colour correcting mattifying powder kului kivaa vauhtia ja oli mielestäni mukava ja toimiva puuteri. Vihreä neutraloi kasvojen punaisuutta ja oranssihtavaa käytin silmien alla pienemmällä siveltimellä.

Nyt olikin fyysisesti aika pieniä purkkeja. Olisi kiva saada joskus isot shampoo- ja hoitoainepullot pois kylppäristä mutta niiden kanssa menee varmaan loppuvuosi. Vaikka eihän vuotta enää ole edes hirveästi jäljellä, reilu kaksi kuukautta. Ihan ihme taas mihin aika on kadonnut.



Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie