Catrice & essence x Disney Back to the Roots Limited Edition

Apua mikä otsikko mutta tänään siis luvassa Catricen ja essencen uusin Disney-kokoelma. Ja uskokaa tai älkää, vaikka ostin paljon, niin paljon jäi ostamattakin.


Catricen puolella kokoelmassa on Nalle Puhia ja essencen puolella Mikkiä ja Minniä. Luomiväripaletit, ripsivärit ja kynsilakat jätin kaikki hyllyyn.
 

Värillisiä huulirasvoja löytyy Nasun, Nalle Puhin ja Tikrun sävyt. Tosin Tikru ei ole oranssi vaan ruskea. Ja huuliöljy on tietenkin hunajainen.


Kuivaöljy vartalolle ja hiuksille näyttää hunajaiselta mutta värinsä saa toki Kanin porkkanoista. Huulienhoitosetissä on kuorinta, huulinaamio ja kuorintaan silikoninen läkkärä.

Primerissa on helmiäiskoostumus, joka lupaa hehkua kasvoille. Meikinpoistobalm näyttää purkkiin kuivahtaneelta hunajalta, etenkin reunat olivat aika kuivahtaneet mutta jännä nähdä miten toimii käytössä.

Käsivoiteista Aasi tuoksuu miedosti puuvillalle ja Puh kekseille. Kabuki-siveltimen saa suojaan tuonne korkin alle ja ajattelin heittää tämän reissupussiin kun vanhasta kabukista irtoaa karvoja pitkin naamaa.


 
Highlighter-helmissä on roosaa, shampanjaa ja pronssia ja ne ovat muodoltaan hunajapurkkeja tai -kennoja.

Essencen valikoimasta löytyi myös poskipunia bouncy-koostumuksessa mutta en nyt niitä ostanut. Sen sijaan kaksi huulikiiltoa ja kaksi värillistä huulirasvaa kylläkin.

 Päivällä unohdin kuvista Minni- ja Iines-fixing sprayt. Illalla olikin sitten jo aika pimeää kuvata ja pimeäähän tämä tulee olemaan seuraavat kuukaudet. Näistä Minnin pitäisi olla rentouttava ja Iineksen tuoda hyvää mieltä. En ole vielä tuoksutellut, että vaikuttavatko tai edes miltä tuoksuvat. 

Ostin osan Cocopandalta ja osan lähicittarista. Kyllä tässä itselleen vähän nauraa kun kaikkiin söpöilyihin haksahtaa mutta voihan se olla, että taas löytyy joku lempparituote, jota ei sitten saa lisää kun kokoelma on vain lyhyen aikaa myynnissä.


Kommentit

  1. Tuo Catricen lip mask / lip scrub -kombo näytti hauskalta kun purkit olivat hunajapurkin muotoisia :) suloisia tuotteita, olen joskus tarkastellut myös Makeup Revolutionin yhteistyötuotteita, Frendien ja Game of Thronesin tuotteet olivat upeita!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie