Loppuneet 3/2023

 

Vastahan noita loppuneita katseltiin mutta kun kerran on korissa sen verran purkkeja niin katsellaan taas.
 
Erisan rauhoittava puhdistusemulsio toimi kakkosvaiheen putsarina. Todella riittoisa purkki ja iho tykkäsi. Tätä on vielä toinen jemmassa ja voisin kuvitella ostavani lisää, vaikka hiukan tylsä tuote onkin.

The Body Shop Body Lotion -to-oil Avocado ja Protecting Lemon hand & body lotion. Avocadon tuoksusta en välittänyt mutta ihan älyttömän kosteuttava voide. Voisin ostaa uudelleenkin jos iho sitä tarvitsee. Lemonissa tuoksu taas on ihana ja kosteutuskin ihan hyvä. Ei yhtä tuhti kuin Avocadossa mutta normaalitilanteeseen riittää hyvin. 

L´Occitane Verbena EdT on tuoksuna ihana mutta 100ml pullo on mulle aivan liian iso hajuvesissä. Mieluiten ostan tuoksut 30 ml pulloissa, että ehdin ne käyttääkin. Edellinen pullo tätäkin vanheni mutta nyt urakoimalla ehdin käyttää pois.

MayBeauty Repairing Hair Serum oli ihan toimiva hiusseerumi mutta en todennäköisesti ala tilata uutta kun lähikaupastakin saa Wellaa ja muita vastaavia öljyseerumeita latvoille.

L´Occitanen Verbena suihkugeeli, Intensive repair shampoo ja hoitoaine ja Citrus Verbena suihkugeeli ovat kaikki joulukalenterista. Periaatteessa voisin ostaa kaikkia lisää mutta sitten en koskaan raaski maksaa melkein kahtakymppiä suihkugeelistä ja suosin shampoossa suomalaisia merkkejä ja edullisempia lähikaupasta saatavia vanhoja tuttuja.

Catrice volume & lift brow mascara oli vahamainen ja tykkäsin mutta jäi vähän syrjään muilta ja nyt oli kuivunut.

L´Orealin AirVolume Mega Mascaran kanssa en oikein päässyt kaveriksi. Massa oli alkuun niin märkää että piti väkisin pitää silmiä auki, että se ehti kuivua yläripsillä eikä sotkenut alaripsiä ja poskia. Ja nyt sitten kuivui kun käytin ripsaria talven aikana hyvin harvoin.

Lumene Longwear Blur meikkipuuteri sävy 1 on vakkari jota tulee käytettyä oikeastaan aina kun on ihmisten ilmoille menossa. Tykkään meikkipuuterin ei liian meikkimäisestä peittävyydestä ja helposta levittyvyydestä. 

L´Occitane jalkavoide myös joulukalenterista. Halvempia ja tehokkaampiakin jalkavoiteita löytyy. 

Body Shopin satsuma käsivoide on ihanan tuoksuinen ja imeytyy nopeasti. Samaa voi sanoa L´Occitanen Cherry Blossomista, joka on arjen pientä luksusta käsivoiteen muodossa. 

Colgate karies kontroll oli matkahammastahnana ja ihan ok, raikas hammastahna. 

Olitko tuttuja tuotteita?


Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie