Loppuneet 2/2023

 Kivasti on pieniä purkkeja taas loppuneiden korissa.

Clinique moisure surge overnight maskia tuli käytettyä kerran tai pari viikossa. Tykkäsin kyllä, hulahtaa ihooni aika äkkiä ja kosteuttaa kivasti. Toinen pikkupurkki on vielä jemmassa ja tätä tulee hankittua aina osana settiä. En ole viitsinyt isoa tuubia ostaa kun näistä pienistäkin on aina riittänyt niin pitkään.

Lumene misellivesi on myöskin ihan jees. Käytin aamuputsaukseen. Jostain syystä harvemmin tulee ostettua isossa pullossa tätäkään.

Catrice Clean ID hydra volume lip plumper 020 volume nude oli vähän turhan vaalea sävy mutta muuten oikein mukava, aavistuksen viileältä tuntuva huulikiilto.

essence algae lip oil oli vähän hassu kun sininen näkyy huulilla sinertävänä mutta sitten mukana oli vähän kimallettakin eli ei oikein päivään eikä yöhön. Mutta kotona käyttihän tämän pois kun tuntuma huulilla oli mukava.

LUSH Pumice Power Jalkojen kuorintasaippua kesti ikuisuuden. Pussissa on päiväys tasoa päivä/kuukausi mutta ei hajuakaan vuodesta ja tämä tuli muistaakseni muutossa Kuopiosta mukana kolme vuotta sitten. Tykkäsin.

Onneksi näitä primereita joskus loppuukin. essence high beauty hydrating face primer oli lähinnä yksi kosteutuskerros meikin alla. 

L´Occitanen mantelisarjasta loppui shampoo, hoitoaine ja suihkuöljy. Tykkäsin kaikista, shampoo vaahtosi tosi vahvasti. 
 
Cherry Blossom  -sarjasta loppui yksi pieni shimmering lotion. Edelleen pärjäisin ilman tuote kimallustakin.

Dermosil karbamidijalkavoide on vakkari ja uusi on jo avattuna. 

Dermosil classic citrus ginger käsisaippua oli mausteinen, vähän piparimainen tuoksultaan ja muutoin ihan peruskäsisaippua. 

Garnier Respons oat cream delicacy vartalovoide oli miellyttävä kokonaisuus. Tykkäsin pumppupullosta ja imeytyi nopeasti.

Lumene Lähde kauramaito-öljypuhdistus ei ole varsinaisesti öljyputsari mutta samaan tapaan levitetään kuivalle iholle ja sitten vasta lisätään vesi. Koska ei ole puhdistusöljy, ei ripsaria oikein kunnolla poista mutta kevyemmän meikin kyllä. Kun vaihdoin tästä puhdistuöljyyn, alkoi taas silmien kutina, eli eiköhän tätä tule jossain vaiheessa ostettua lisääkin kunhan varastot pienenevät. 

Clarins UV PLUS Multi-Protection Moisturizing Screen kosteuttava citysuoja (jösses mikä sana), toimittaa päivävoiteen sijaa kevät- ja kesäkaudella. Tämä purkki on tietenkin viime kesältä ja käytin nyt loppuun mutta ostin jo uuden, jota tosin en ihan vielä ottanut käyttöön kun yritän saada muitakin uv-suojallisia voiteita pois. Ohut, toimii meikin alla tai yksinään ja kun tämä on arkirutiinissa, tulee kasvot automaattisesti suojattua auringolta joka päivä. UV-indeksi on nyt alkuvuodesta vielä ollut matala mutta, koska matalakin UV saa joskus aurinkoihottumaa aikaiseksi, aloitin suojauksen helmikuun alusta. Ihan jo silläkin, että isällä leikattiin taas ihosyöpää kasvoista ja yritän välttää moiset operaatiot.

Oliko tuttuja tuotteita? Oletko jo aloittanut aurinkosuojauksen?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie