Loppuvuoden pannut

 Luulin jo itsekin, että viime vuosi on loppuunkäsitelty mutta eipäs se ollutkaan. Pannuthan oli vielä kurkistamatta.

Nyt on kyllä niin mikropannutettuja, että suurennuslasilla saa etsiä pannun metallinkiiltoa. Kyllä se silti kaikista löytyy.
 
essencen Come to Town -nelikosta sain kultaisen sävyn pannutettua, punakulta oli pannutettu jo aikaisemmin. Tässä on tosi syvät pannut, sai ihan urakalla käyttää. Toinen essence eli all about nudeoli vähän ohuempi ja siitä sain puhli keskitumman kimaltavan sävyn. Nämä on tosi vanhoja essencen luomiväripaletteja mutta arjessa kun käytän vaan yhtä sävyä niin nämä ovat siihen kyllä toimineet ja koostumukset pysyneet kunnossa.

 
Revolution Flawless -paletista sain pannun näkyviin Soft Glo nimisestä kimaltavasta vaaleasta sävystä (keskellä ylhäällä ylläolevassa kuvassa) 
 

Lumenen Blur-meikkipuutereita tuli taas yksi pannutettua. Samoin Catricen all matt plus shine control puuteri, josta on kansikin jo irti. Tämä on tosi tiivistä puuteria ja kuluu paljon hitaammin.

The Manizer Sisters -kasvopaletista tuli ihan miniminipannu näkyviin Mary-Lou Manizerin oikeasa reunasta. Muita siskoja ei olekaan tullut kovin paljoa käytettyä Cindy-Louta pystyn käyttämään poskilla mutta Betty-Lou on jo sen verran tumma, että sitä en kyllä bronzerina pysty käyttämään. 

Mary-Loun loppuun saaminenkin tulee olemaan aika työn takana vaikka tässä on paljon pienempi määrä kuin yksittäisessä highlighterissa. Hyvähän tämä kyllä on mutta kun paljon on muitakin kivoja.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie