Syksyn reissukosmetiikka

 Tänä syksynä olen vihdoin päässyt työreissuille ja ihan vapaa-ajan reissuillekin. Vielä ennen joulua on pari reissua tiedossa ja olen kokenut helpoimmaksi pitää reissukosmetiikkapussiani koko ajan valmiudessa.

Dermosilin kosmetiikkapussi on vähän kömpelö ja ei esteettisesti silmääni kovin miellyttävä mutta niin näppärä.

Se nimittäin nielee kaiken tarpeellisen sisäänsä, kosmetiikan, siveltimet, lääkkeet ja hygieniatarvikkeet. Plus sen saa läjäytettyä auki hotellin sängylle ja löytää nopeasti tarvitsemansa.


Suunnittelen hiustenpesut niin, etten tarvitse kantaa shampoota ja hoitoainetta mukana, varuilta mukana on yksi näytesetti jos ihan pakko olisi pestä. Hiusten freesausta varten mukana on Biozellin tekstuurispray. Kasvojen puhdistukseen on Lumenen kaksifaasista micellivettä vanhassa pullossa ja Body Shopin puhdistusbalmi matkakoossa. Älyttömän hyvä puhdistusaine reissuun, saa kaiken irti kuivattamatta. Lumenen perusvoidemainen kasvovoide on yleisvoiteena. Doven dödö ja Pierrotin microkokoinen hammastahna.


Lumenen viime vuotisesta joulukalenterista on Valo-sarjan kasvovoide ja Ajaton tiivistetty seerumi. Essencen käsivoide riittää yövoiteeksi väliaikaisesti. Lumene Arktis sy-voide ja Catrice Lip Pyjama Night Mask pärjäisivät ihan kotituotteinakin.

Lumenen sävyvoide on joulukalenterista ja sävyssä medium, joka on aavistuksen tumma mutta menee hyvin ihan ohuen ohuena kerroksena, etenkin Lumenen meikkipuuterin kanssa. Urban Decayn all nighter honey varmistaa meikin pysymisen työpäivinä maskin alla hikoillessa. Lumene Nordic Nude korostuspaletti sisältää hohtavat higghlighterin, poskipunan ja bronzerin, joista viimeistä käytän luomivärinä.


Muina meikkeinä mukana on essencen persikan tuoksuinen hajuvesikynä ja viime vuoden joulukalenterin minimattahuulipuna, Lumenen ja Catricen luomivärikynät, L´Oreal Lash Paradisw wp ripsiväri, Catricen kulmageeli ja Lumenen Blur primer joulukalenterista tulleena matkakokona sekä essencen punakultainen rajauskynä. Ihonhoidon extroina on Yves Rocherin päivävoide ja Yon-Kan kosteuttava yönaamio.

Toisaalta mukana on vähän ylimääräistäkin, toisaalta tiettyihin reissuihin voisi heittää mukaan vaikka sheetmaskin. En reissussa halua roudata omaa peiliä ja koska inhoan hotellien peilejä ja valoja, en myöskään meikkaa työreissuissa kovin paljoa. Vapaa-ajan reissuilla olen vielä laiskempi.

Mikä määrä reissukosmetiikkaa on itsellesi sopiva?

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie