Body Shopin kausituoksut kaupoissa

 Ne on taas täällä! Nimittäin Body Shopin jouluiset kausituoksut.

Perinteiseen tapaan tuoksuja on kolme, Kindness & Pears, Love & Plums ja Joy & Jasmine. Lähicittarissa oli myynnissä vain kapea katsaus mutta Body Shopin nettisivuilta löydätte valikoiman kaikessa ihanuudessaan.

Jasmiinia oli tarjolla viimekin vuonna ja en siitä kovin välittänyt, joten en tänä vuonna testaile. Tämän vuoden jasmiinisarjassa tuoksuujasmiinin lisäksi appelsiininkukka ja ruusu.


Päärynää ja luumua on aikaisemminkin, molempia oli ainakin 2019 tarjolla. Vartalojogurteissa molemmat tuoksut ovat hyvässä tasapainossa. Jogurtit ovat ohuita, kuten yleensäkin. Päärynä vaaleanvihreää ja tuoksussa päärynää, mansikkaa ja tonkapapua. Perinteisesti itse haistan vain päärynän. Luumu on vaaleanviolettia ja tuoksussa luumusorbettia, pionia ja myskiä. Ihan vielä ei ole aika ottaa näitä käyttöön, säästelen marraskuulle.

Kiinnostavatko hedelmäiset joulutuoksut tai jasmiini? Vai jäitkö kaipaamaan marjaisia ja vaniljaisia tuoksuja.

Yves Rocherilla on tarjolla ainakin appelsiinia ja suklaata Melting Orange -sarjassa ja Lushin joulussa tietenkin Snow Fairya mutta myös kanelia, päärynää, mansikkaa ja marsipaania sekä sitrusta.

Kommentit

Suosittuja tässä blogissa

Polar Ignite - hutiostos?

Kosmetiikkajoulukalenterit 2021; eeppinen listaus

Innie vai outie